LEPI MIĆA KAO SUMANUT DIVLJA PO IMANJU! Ušao u crveno zbog OVOG zadrugara, pa mu uništio stvari - LETI NA SVE STRANE, obezbeđenje ga odmah ščepalo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.02.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića i Adam Labunski ušli su u konflikt, nakon čega je stariji zadrugar pljunuo svog cimera i pobacao mu svu garderobu po pabu.

LEPI MIĆA KAO SUMANUT DIVLJA PO IMANJU! Ušao u crveno zbog OVOG zadrugara, pa mu uništio stvari - LETI NA SVE STRANE, obezbeđenje ga odmah ščepalo! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon žučnog sukoba i pljuavanja tokom radio-emisije sa Adamom Labunskim, Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, otišao je do paba, gde je u naletu besa i uz sočne psovke pobacao sve njegove stvari.

- J*bem li ti majku mrtvu, sve ću ti raz*ebati sada - vikao je Mića.

- Nemoj da mi bacaš stvari - govorio je Adam, međutim Pržulj se nije obazirao.

Posle nekoliko trenutaka, uletelo je i obezbeđenje, koje je sklonilo Miću od Adama, dok su psovke nastavila da se ore po imanju u Šimanovcima.

Detaljnije pogeledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anja

10.02.2023 20:54

A ko je Mićin psihijatar? Mića ni sa kim nije posebno vezan i mislim da mu je jedini ptijatelj bio Stefsn Karić. Mića se ove sezone baš pogubio, priča da bi samo pričao, meša se u sve, odluta od teme, niko ga ne uvažava ove sezone. Devojke ga koridte da ih brani kad ih ostali napadaju, Mića im plati piće na žurvici i udeli poneku cigaru ali, ne vole ga već ga ssmo koriste. Mića je zaboravio šta je normalan život i porodica, spava na neudobnim garniturama zs sedenje, oblači se i jede kao najveća sirotinja. Zašto? Zbog novca? Jano i žslosno za starog čoveka da tako provodi svoje dane umesto da sa suprugom šeta parkovima, da putuje kod kćerke i uživa sa njom u druženju, da...