DIVLJANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA PO ZADRUZI: Bivši robijaš skakao po stolu pred voditeljkom, zadrugari prebledeli od straha! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.02.2023

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić bez kontrole urlao iz petnih žila!

DIVLJANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA PO ZADRUZI: Bivši robijaš skakao po stolu pred voditeljkom, zadrugari prebledeli od straha! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš je izneo mišljenje o postupcima ozloglašenog bivšeg robijaša sa Majom Marinković i Miljanom Popović, a zatim je Zvezdan Slavnić skočio na sto i urlao da dokaže Ani Ćurčić da je sve uradio za njeno dobro.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Zvezdan pokazuje da li je neko Ani prijatelj. Ove žene su devojke jedne ozbiljne dro*etine, koje Zadruga još nije videla. Moja prostitutka Gabrijela je za njih Monaliza. Ajde ova deca od 19,20 godina - rekao je Janjuš.

- Kome on kaže da je dro*a - viknula je Maja.

- To sa Anom ne bi moglo da se desi. Rekao si da mi je on pokazao da mi Miljana nije prijatelj, a po meni bi bilo okej da mi je sa strane najavio da će da mi pokaže ko su sve one. On je sad ovde ušao, taj pogled njegov znači likovanje, eto ti na svu bol - rekla je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

- Ne, deteta mi mog. Rekao sam ti da ne treba tamo da ležiš. Ovo mi ide na ku*ac, šta god da joj kažem je likovanje. Pokazao sam ti zašto ležiš i da ti nije prijatelj. Shavti da sam ti ja jedini prijatelj. Da sam likovao otišao bih da je iz*ebem - rekao je Zvezdan.

- Što mi nisi rekao to? - pitala je Ana

- Treba da budeš skroz u piz*i materini, a ne tamo. Ti meni nećeš da veruješ - rekao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading