KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ARKAN SA ALIEKSPRESA! Bivši robijaš doveo sina od mesec dana pred milionsku publiku kao Ražnatović kod Minimaksa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović umislio da su on i žena Željko i Ceca, pa se ponašali kao Ražnatovići svojevremeno kod čuvenog voditelja, Minimaksa.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ARKAN SA ALIEKSPRESA! Bivši robijaš doveo sina od mesec dana pred milionsku publiku kao Ražnatović kod Minimaksa! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Kriminalac u pokušaju Kristijan Golubović i njegova partnerka Kristina Spalević s novorođenim sinom Konstantinom bili su gosti sinoćnog šou-programa na ružičastoj televiziji, a bivši robijaš je utripovao da je javnost jedva čekala da ga vidi u ovoj ulozi, u najmanju ruku, kao svojevremeno Željka Ražnatovića Arkana sa Cecom i njihovim naslednikom Veljkom.

Bivši robijaš je u nekoliko navrata pred kamerama uživo držao bebu od mesec dana u naručju, kao nekada Arkan kod čuvenog Minimaksa, dok je njegova verenica, često ističući da je pevačica, sve vreme smerno sedela, ljuljajući sina.

Pošto je to sve delovalo smehotresno, a kako Kristijana mnogi već smatraju "kriminalcem na baterije", i ovog puta su ga videli kao Arkana sa "Aliekspresa", inače sajta za kupovinu jeftine robe.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Arkan sa Anastasijom Ražnatovićem kod Minimaksa
Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ceca sa Veljkom Ražnatovićem kod Minimaksa

Inače, ljubavna romansa Kristine i Kristijana započela je u rijalitiju prošle sezone, dok je Golubović bio u braku s drugom suprugom Ivanom.

Zbog toga su napravili paralelu s trenutno aktuelnim ljubavnim trouglom u "Zadruzi 6", u kome je Zvezdan Slavnić prevario nevenčanu ženu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, i zaključili da ni njih dvoje ne bi opstali da se na vratima Bele kuće tada pojavila Kristijanova partnerka.

Da je moja supruga Ivana ušla tada u Belu kuću i rekla samo jednu rečenicu: "Šta radiš to? Je l' si ti debil", samo da sam joj video lice, Kristina bi bila kraj - rekao je Kristijan, na šta se nadovezala Spalevićeva, koja je priznala da je u jednom momentu i sama pomislila da joj cela priča s bivšim robijašem nije bila potrebna u životu:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristijan Golubović Amidži šou

U jednom momentu sam pomislila: "Šta ću sad", nije mi se dopadalo njegovo ponašanje i te svađe, čak sam u jednom trenutku pomislila: "U šta sam se ja uvukla? Da li ću moći sada da se izvučem?!"

Kako im je romansa započela u "Zadruzi", rijaliti-ljubavnici su najavili i svadbu na istom mestu.

U maju nam je godišnjica, pa je bio neki plan da se u maju u "Zadruzi" i venčamo - zaključio je Golubović.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristijan Golubović Amidži šou

Zbog lovačkih priča ga porede s braćom Grim

Tokom emisije Kristijan Golubović je odgovarao na trik-pitanja, pa je u studiju pred publikom demonstrirao salto, koji ga je, kako tvrdi, spasao sigurne smrti kad je na njega, navodno, ispaljeno preko 20 metaka.

Na mene su pucala četvorica, a ja sam uradio salto, bila su prvo dva metka, pa pet, onda osam, pa 11 metaka iz rafala. Imam oko 2.630 spoljašnjih i 1.500 unutrašnjih kopči, najmanje sedam-osam puta mi je otvaran stomak, rez od bubrega do bubrega mi je 86 ili 89 centimetara. Hirurg mi je rekao da se nikad u životu nije oznojio kada je ušivao - ispričao je Golubović po ko zna koji put staru lovačku priču, zbog koje su ga, između ostalog, i ovog puta korisnici društvenih mreža opleli u komentarima, poredeći ga s braćom Grim, koja su pisala bajke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jelan

12.02.2023 02:28

Srecom pa Arkan nije kriminalac i šljam kao i njegova Ceca