OVAKO IZGLEDA RANA OD NOŽA NA ZVEZDANOVOJ RUCI: Kamera zumirala rupu koju je napravio hladnim oružjem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zvezdan Slavnić pokazao je kako mu izgleda ubod na ruci koji je napravio sa nožem!

OVAKO IZGLEDA RANA OD NOŽA NA ZVEZDANOVOJ RUCI: Kamera zumirala rupu koju je napravio hladnim oružjem! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon ulaska Ane Ćurčić, Zvezdan Slavnić totalno je odlepio, nakon čega je uzeo nož i nabio sebi u ruku, što je uplašilo sve zadrugare koji su prisustvovali tom jezivoj sceni u Zadruzi. 

Slavniću je povreda sanirana, a sada je kamera zabeležila kako izgleda otvoren ubod nožem na njegovoj ruci. 

 

Dok je raskidao sa Anđelom Đuričić, kamera je u jednom trenutku zumirala njihove ruke, a tom prilikom ga je ljubavnica upitala kako mu je rana, na šta je on odgovorio da je sve u redu. 

- Razmišljao sam i dolučio da se povučem. Biće provokacije sa njene strane i prema tebi i prema sebi i ja ne želim nikome, ni sebi, ni tebi, ni njoj da napravim problem. Ako me voliš kako kažeš da me voliš, volećeš me i za pet meseci kad izađemo odavde. Ja ne zanm kako ću raditi bilo šta ako mi je tu neko sa kim sam bio 15 godina. Nije to neka odavde oiz kuće od 15 dana, pa kako da se sa tobom grlim, ljubim i ne znam šta. Napolju ii ovde je drugačije, ako me shvataš. ne želim da te isključim i da s epovučem, jednostavno ako se ne povučem da sam sebi napravim u glavi normalno, neću napraviti ni sebi, ni nikome. Ne vidim drugačiji način- Iz poštovanja ne moram bar da joj natrljavam dalje, kakva god da je. To moje i tvoje da se utrljava njoj nije okej, niko od nas nije dobro sad. Ako svo troje odemo u ludaaru, nema svrhe. Ne ograđujem se i ne bežim od tebe. Sa Anom bi mi bilo drago a popričam i da sve bude normalno koliko može, ali bar da ne bude nenormalno. Apsolutno se sekund, deteta mi mog, nisam igrao sa tobom, niti se igram. Meni je samo pet meseci jako dugo, može da se desi sto pedeset loših stvari, a na tebe apsolutno gledma, jer ako ona bude gledala nas kako se grlimo, ljubimo, šetamo, ne može sama ona sa tim da izađe i da izađe na dobro. Gledam da spasem sebe, tebe i nju od problema jer ste vi tri osobe koje ja... - rekao je Zvezdan dok je raskidao sa Anđelom, nakon čega je ona briznula u plač. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading