ŽESTOKA VRELA AKCIJA ANĐELE I ZVEZDANA! Tresli se zidovi izolacije, Crnogorka otkrila lice i sve vreme uzdisala - a onda je uletela ONA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.01.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić više ne biraju ni vreme, ni mesto gde će imati intimne odnose, ali ovog puta nisu skrivali lica ispod jorgana.

ŽESTOKA VRELA AKCIJA ANĐELE I ZVEZDANA! Tresli se zidovi izolacije, Crnogorka otkrila lice i sve vreme uzdisala - a onda je uletela ONA! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću su, po svemu sudeći, popucale sve kočnice! Naime, par je rešio da se više ni ne krije kao obično ispod jorgana, već su otkrivenih glava gledaocima "Zadruge" priredili novu turu vrele akcije.

Njih dvoje su, kao je to uglavnom slučaju, krenuli najpre da se maze i razmenjuju nežnosti, a zatim su uz vrele poljupce stupili u intiman odnos, iako ih je kamera pratila u svakom pokretu.

Anđelini uzdasi su sve vreme ozvanjali izolacijom, dok ju je Slavnić sve vreme ljubio i grlio, međutim, akciju je prekinula Valentina Stanković, koja je uletela u izolaciju. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Xxx

26.01.2023 18:05

Sramota Crne Gore!!!!!!