ANA URNISALA ANĐELU! Zvezdanova bivša partnerka UNIŠTILA njegovu LJUBAVNICU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.01.2023

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnićeva bivša nevenčana supruga jednim potezom je urnisala Anđelu Đuričić.

ANA URNISALA ANĐELU! Zvezdanova bivša partnerka UNIŠTILA njegovu LJUBAVNICU! (FOTO)

Foto: instagram, ATA Images

Anđela Đuričić postaja je ljubavnica u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' nakon što je ušla u emotivni odnos sa Zvezdanom Slavnićem koji je 15 godina bio u vanbračnoj zajednici sa Anom.

Ona je sa Slavnićem imala intimne odnose, iako se klela da do toga neće doći, te se našla na stubu srama zbog toga, ali i zbog svojih kontradiktornih komentara. Naime, ona je prvo tvrdila da nije rasturila brak Zvezdanu jer ne nosi burmu, te da mu je devojka, a ne ljubavnica.

Republika

Foto: Instagram.com/ana_76___

Ana ismejala Anđelu Đuričić

Zatim je priznala da njene postupke niko ne može opravdati jer je ušla u odnos sa zauzetim muškarcem, te da veruje u vambračnu zajednicu. Ipak, to nije dugo trajlao, pa je samo nekoliko sati kasnije rekla da želi da se uda za Slavnića.

Kompilaciju svih njenih izjava podelila je na svom Instagram profilu i Zvezdanova bivša partnerka Ana, koju je očito veoma zabavilo sve ovo.

- Oooppss - napisala je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bumbar

20.01.2023 08:26

Draga Ana vidim da sve komentarišeš! Hvala ti od mnogih prevaremih žena sa još dužim stažem! Ti imaš sreću što di daju prostor što reklamiraš svoj posao, a mi ništa! Zna li neko za nas?

Zorica

21.01.2023 10:59

Ana, imate li ti i Zvezdan plan za sledecu? Andjela je proslost, Alex je sada sledeca, a onda ko je?