NAPRAVIĆE MASAKR, CILJ JE DA VAS ZAVIJE U CRNO! Jezive sumnje na račun Bebice, Miljana vrišti: PLAŠIM SE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.01.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos za crnim stolom zbog Bebice.

NAPRAVIĆE MASAKR, CILJ JE DA VAS ZAVIJE U CRNO! Jezive sumnje na račun Bebice, Miljana vrišti: PLAŠIM SE! (VIDEO)

Foto: E-Stock

Zadrugari odgovaraju na pitanja gledalaca, a jedno upućeno Mariji Kulić izazvalo je potpuni haos u Beloj kući.

- Kakva majka moraš biti da ne podržiš svoje dete da bude srećan sa čovekom kojeg voli kad čuješ reči: "Bolje da nisam preživela nego ovo doživela od svoje majke". Da li je tebe to bar malo pogodilo ili je i tad Bebica bio na provm mestu? - pročitala je Dušica Jakovljević pitanje.

- Ne slažaem se sa tim da ona misli, ona sumnja i nepoverljiva je. Ona ispada dvolična za stolom, kako jedno priča, a drugo misli. Kad je bila situacija da Car priča o Aleks, loše za nju, a ona je u situaciji da ćuti, a gotivi Aleks i ne može da ćuti. Ako kaže nešto hoće da se posvađa sa njom jer mu pravi svađu sa Carem. Ja bih joj rekla da gleda samo sebe, a ko tražo dlaku u jajetu da prekine odnos, neka ga prekine ona i nastavi sama - govorila je Marija, a Sanja ju je pitala kakve to veze ima sa pitanjem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Pitanja gledalaca

- To nema veze, Zola nije njena sreća. Kaže da ne može da priča i da je ucenjuje - nastavila je Marija, a Miljana je skočila.

- Ne mama, ti si rekla da traži sitnicu. Ja sam ti danas pričala o svemu, naš dogovor je da kažem - rekla je Miljana.

- Ja sam rekla da Nenad ima više ciljeve ka njenoj porodici i da ih zavije u crno i izvadi dušu. Spreman je da čeka godinu, dve ili pet. On zna da je Marija stub porodice i ako ga je Marija prihvatilaništa ga neće sprečiti da dođe do tog većeg cilja. Cilj je da vas zavije u crno, uzme sve i napravi masakr. On bi se sad za pet minuta pomirio sa Miljanom. Večeras kad bih imao opet sa Miljanom bilo šta, on bi sve oprostio. je l' to ljubav? Nije ljubav. Meni je Miljana rekla da Bebica sve zna o njima, kako je učestvovao u prevarama. Je l' si rekla?

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić se svađa sa Marijom

- Zna sve, tvoj odnos sa mnom, sa Tijanom i Anom, kad se posvađamo. Sve zna - rekla je Miljana.

- Da li je učestvovao s tobom i bio svedok i govorio da uzimaš njene pare, da bi prikrila njene stvari? - pitao je Zola.

- Da, pred ulazak mama je uzela neke pare da se opremim i videla sam gde je ostavila novac. Podržavao me je u krađi, bili smo u kazinu, dva puta sam založila telefon i podržao je da uzmem da bih vratila telefon. On je znao da uzimam taj novac od tebe. Mama ja se kunem u sve na svetu da je to tako - pričala je Miljana.

- Nije bilo tako - dodao je Bebica.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić

- Mama znam da nisi dobro, u tebe se kunem, evo i krstim se. Mama zna na šta mislim, jer smo odbvojili za rijaliti, ostalo je u sefu. On je znao za to i kunem se, mama, nemam razlog da lažem, pa sam posle vratila - nastavila je Miljana.

- Mi smo imali razgovor sa njom kad sam rekao da ne bude slučajno, da ne bi bilo da sam ja - rekao je Nenad.

- Podržavao me je da uzimam i znao. Šta se tek sprema, mene je strah kao da je u sekti. Mama, ja se plašim - govorila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

19.01.2023 19:41

Nenad Walsh.