SLAVNIĆ MOKRI U GAĆE!? Zvezdanu POPUSTILA BEŠIKA, Anđela ga uhvatila da troši brdo maramica, a onda joj on sve PRIZNAO, ona ostala u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.01.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan priznao da ima probleme.

SLAVNIĆ MOKRI U GAĆE!? Zvezdanu POPUSTILA BEŠIKA, Anđela ga uhvatila da troši brdo maramica, a onda joj on sve PRIZNAO, ona ostala u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: printscreen tv pink

Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić se našao u žiži interesovanja javnosti najpre zbog svoje životne priče, koja je podelila javnost, ali je naišao na više simpatija, nego osuda, a onda je sve to uništio kada je svoju petnaestogodišnju vanbračnu zajednicu sa Anom, kako bi bio sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Republika

Foto: Printscreen tv pink

Zvezdan Slavnić ima problema sa prostatom

Njih dvoje su na udaru javnosti, te se svaki njihov korak prati i razgovor sluša, a jedan od poslednjih je šokirao sve, te se čak povela i rasprava kako u svojih 46 godina ima problema sa prostatom i navodno mokri u gaće. Sve je počelo, Anđelinim komentarom da Slavnić troši previše vlažnih maramica.

- Da ti kažem nešto, ja idem mnogo puta u toalet... - pričao je Zvezdan, a Anđela nije želela da priča o tome:

- Joj ćuti, dobro, pa nećemo valjda sad o tome pričati. To je normalna stvar - pričala je ona kroz smeh, a mnogi su joj zamerili na neprimerenoj reakciji.

- Ne, nije normalna stvar, ja kada idem u toalet brišem se dok sve ne bude... znači samo za toalet potrošim puno maramica. Druga stvar, ovo je sve mokro - rekao je Zvezdan aludirajući na svoj donji veš ispod trenerke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bumbar

18.01.2023 20:57

Jako ružno sa vaše strane što otkrivate zdravstvene probleme bez pitanja!

Anka

19.01.2023 23:42

Mozda covek samo "ovlazi", ne znam kako bi se to tacno reklo kod muskarca, mozda nema veze s prostatom