DA LI PREPOZNAJETE BIVŠU ZADRUGARKU? Sada je uspešna voditeljka koja mami uzdahe svojom lepotom, a evo kako je izgledala nekada! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.01.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević je od malih nogu pokazala talenat za manekenstvo.

DA LI PREPOZNAJETE BIVŠU ZADRUGARKU? Sada je uspešna voditeljka koja mami uzdahe svojom lepotom, a evo kako je izgledala nekada! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nekadašnja učesnica "Zadruge", a sada harizmatična voditeljka Jovana Ljubisavljević lomila je srca od malih nogu, što u prilog govore i fotografije koje je portal Republika dobio u posed. Naime, svoj nadimak "misica" opravdala je već u prvim godinama svog života, a svojim šarmom nikoga nije ostavljala ravnodušnim čak ni tada.

U priloženoj foto-galeriji možete videti da je Ljubisavljevićeva od malih nogu volela da se sređuje, nosi lepe haljine i fotografiše se, te nije ni čudo što je kao mlada uspela u svetu manekenstva. Međutim, osmeh je ostao isti, neiskvaren i topao, pa je jasno zašto je Jovana jedno od najpoznatijih lica u svetu medija.

Republika

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Jovana Ljubisavljević voditeljka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Anja

13.01.2023 22:20

Prelepa je i kao beba i kao devojčica. Šećerko! Danas, osim lepote Jovana je osvojila mnoga srca (devojaka,mladića, devojčica,baka,deka,mama i očeva ) svojom iskrenošću, skromnošću i zato što je spontana, jednostavna, topla, ima dušu i poštovanje. Jovana nam uz još mnogo devojaka koje su lepe i obrazovane kao i ona, pokazuju i otvaraju mnoga vrata gde vidimo i mi sebe jednoga dana kao buduće urpešne i poštovane mlade devojke. Za sada, hajdemo učiti, brzo će ispiti, a tebi Jovana želim još mnogo uspeha.

Tanja

13.01.2023 23:17

Jovana, ti si lepota, ti si dobrota, ti si preciznost, ti si posvećenost, ti si ponos, ti si sve ono što daje mir da još ima mladih ljudi od morala, samopoštovanja i vrednosti. Hvala i čestitke što ste vi, republika.rs i Marko Pantić, dali priliku Jovani da pokaže da ima i drugih talenata. Sretno i naprijed u nove visine. 🍀🙏