IVAN MARINKOVIĆ OTVORIO DUŠU O BORBI SA POROCIMA: Alkohol mu je uništio život, a onda mu se desio preokret! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.12.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković otvorio je dušu o borbi sa alkoholom!

IVAN MARINKOVIĆ OTVORIO DUŠU O BORBI SA POROCIMA: Alkohol mu je uništio život, a onda mu se desio preokret! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Nakon Anđele Đuričić, svoju dušu na današnjem sastanku otvorio je Ivan Marinković, koji je sumirao 2022. godinu.

- 2022. godina, moj život je bio bajka jedna, sa divnim krajem... Stvarno nisam imao puno godina sa kojima bih se pohvalio, ali u poslednje vreme je ova 2022. godina... Ništa mi posebno nije donela, ali mogu da se pohvalim da nisam imao nijedan neuspeh. Život čine male stvari, a ja sam učinio tri specifične, koje će u daljem toku mog života odrediti moj put. Prva stvar je što sam ponovo osetio toplinu svog doma, koji sam na kratko izgubio. Ja sam odrastao u 45 kvadrata sa mamom, tatom i sestrom i imao savršeno detinjstvo. Zahvalio bih se mojoj Jeleni. Svoj najveći porok sam stavio sa strane, to je čuveni alkohol. Jelena je uticala na to, usmeralava me ka dobrom putu - krenuo je Ivan i dodao:

Foto: zadruga printscreen

Ivan Marinković Zadruga 6

 

- Treći uspeh je naravno da mi je neko dao šansu da dođem ovde. Uspeh mi je što se sve nekako poklopilo i pokrenuo sa nulte tačke kontakt sa Željkom. Nadam se da će sve to biti u redu. Nadam se da imam vremena da sve ispravim. Za dva dana je kraj te uspešne godine. ja sam inače pesimista za te neke glupe stvari, ali me je smorilo ovo pismo danas, tripujem da nećemo imati te posete porodica. A meni bi to značilo, zaokružilo bi mi ovu uspešnu godinu, čisto da mogu da nastavim da funkcionišem. Ako se to ne desi, pašću u ozbiljnu depresiju - istakao je Ivan.

Detaljnije u nastavku:

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading