IVANU ZABRANJENO VIĐANJE SA SINOM: Marija Kulić obavestila sve o zdravstvenom stanju unuka Željka!

Autor:

Zadruga

06.12.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić zabranila je Ivanu Marinkoviću da viđa sina Željka Kulića zbog toga što se razboleo!

IVANU ZABRANJENO VIĐANJE SA SINOM: Marija Kulić obavestila sve o zdravstvenom stanju unuka Željka!

Foto: Printskrin: TV Pink

Marija Kulić ušla je u rijaliti ,,Zadruga 6" i sa sobom povela unuka Željka Kulića, koji je nakon tri godine napokon upoznao oca Ivana Marinkovića. Međutim, u jednom trenutku,nakon mnogobrojnih susreta sa ocem, Željku su zabranjene posete, zbog toga što se razboleo. 

U jednoj od emisija Marija Kulić progovorila je o odnosu sa Ivanom Marinkovićem, koji se učinio da će se poboljšati, ali onda se pre noći sve srušilo. Između ostalog, Kulićka je otkrila i da Ivan neće viđati Željka neko vreme, zbog problema sa zdravljem.

- Željka ne može da viđa, razboleo se, nije ništa strašno, ima upalu uveta, ali za sada se leči i ne može da izlazi na ovaj vetar koji je jak, sunce moje - rekla je Marija u emisiji.

Foto: zadruga printscreen

Marija Kulić

 

Ivan je prihvatio tu činjenicu potpuno normalno, shvativši da je tako najbolje, a budući da je samo Kulićima dozvoljen ulazak u apartman, sasvim je jasno da će Marinković morati da se strpi dok mu se sin ne oporavi, a onda da nastave tamo i gde su stali. 

Podsetimo, susret Ivana i Željka prošao je sa dosta suza, kako ukućana, tako i gledalaca, a mnogi su mišljenja da će se nakon rijaliti, situacija i odnos oca i sina totalno promeniti na bolje, te da će ga on priznati kao svog. 

 

Inače, poznato je da Ivan ima ćerku iz braka sa pevačicom Gocom Tržan, sa kojom je takođe imao problema oko roditeljstva i nisu uspevali da nađu zajednički jezik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aleksandra

16.12.2022 09:05

Zasto socijalne ustanove cute na ovu gnusobu od programa