ISPLIVAO PAKLENI PLAN ANĐELE ĐURIČIĆ I ZVEZDANA SLAVNIĆA! Njihova priča počela još letos: "U sve je umešana bivša zadrugarka"

Autor:

Zadruga

24.12.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić sve prisnija sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem

ISPLIVAO PAKLENI PLAN ANĐELE ĐURIČIĆ I ZVEZDANA SLAVNIĆA! Njihova priča počela još letos: "U sve je umešana bivša zadrugarka"

Foto: zadruga printscreen

Sve oči uprte su u odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnić, koji su iz dana u dan sve bliži i bliži, a sada su isplivali detalji njihovog odnosa pred ulazak u "Zadrugu 6". 

Naime, izvor blizak zadrugarki tvrdi da je u sve upletena bivša zadrugarka.

- Anđela se preko leta družila sa jednom popularnom zadrugarkom, čije ime ne smem da spomenem. Ona je između ostalog dobra sa Zvezdanom, a tako su se Anđela i Zvezdan upoznali preko leta. Njih dvoje su se već nekoliko puta videli pre rijalitija, iako to vešto kriju - priča izvor blizak Anđeli i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Đuričićeva je po svaku cenu odlučila da bude sa Zvezdanom i da ga prisvoji za sebe. Svesna je da će tako sve oči biti uprte u nju tokom rijalitija. Sada je sve na vremenu koje će pokazati da li će se ovo ispostaviti tačnim, a pošto Anđelu znam privatno, hoće sigurno - zaključuje izvor za Blic.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić u toku tajnog zadatka u "Zadruzi"

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading