MARIJA SA SINIŠOM OBAVILA TAJNI RITUAL?! Kulićka izašla iz "Zadruge" i posetila VRAČARU, kako bi zauvek odvojila Miljanu od Zole! Spremila dva katanca, sliku... JEZIVI DETALJI!

Autor:

Zadruga

22.12.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić iskoristila je loše zdravstveno stanje svog supruga Siniše kako bi posetila vračaru u selu nadomak Niša.

MARIJA SA SINIŠOM OBAVILA TAJNI RITUAL?! Kulićka izašla iz "Zadruge" i posetila VRAČARU, kako bi zauvek odvojila Miljanu od Zole! Spremila dva katanca, sliku... JEZIVI DETALJI!

Foto: Printskrin: TV Pink

Marija Kulić u subotu uveče hitno je izašla iz "Zadruge" jer je pozlilo njenom suprugu Siniši. Kada se uverila da je Siniši bolje i da dobro reaguje na novu terapiju, ona je u povratku navodno svratila u jedno selo pored Niša kod čuvene vračare kod koje je išla nekoliko puta do sada kako bi spasla Miljanu od Lazara Čolića Zole.

Sada joj je odnela Zolinu sliku i dva mala katanca kako joj je vračara tražila da bi obavila ritual "vezivanja".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić išla kod vračare zbog Miljane i Zole

- Ta vračara je pre godinu dana rekla Mariji da je Miljana pod crnom magijom koju su tada pokušale da skinu. Međutim, rekla joj je da joj treba i slika Zole kako bi nad njim izvršila ritual. Kako Marija tada kod sebe nije imala njegovu sliku, sada se setila svega toga i zato je otišla kod nje. Vidi da Miljana nije dobro i da bi ona bila i sa Zolom, i sa Bebicom. Zato je sada iskoristila celu situaciju sa Sinišom da poseti tu vračaru i odnese joj Zolinu sliku i dva mala katanca. Zadržala se nekih 45 minuta. Nad Zolinom slikom vezala je katanac kako bi ga sklonila od Miljane, a drugi je vezala nad papirom na kom je bilo Miljanino ime ispisano kako bi i njoj presekla emocije. Vračara joj je dala i amajliju koju treba da stavi Miljani ispod jastuka na kom spava - ispričao je izvor blizak Mariji iz Niša za Star, te dodao:

- Marija nema u planu da kaže Miljani gde je išla, samo se nada da je ovog puta uspela i da će je odvojiti od Zole koga ne može da smisli - rekao je izvor.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

22.12.2022 20:56

Ne zna se koja je luđa i primitivnija! Sada se jasno vidi na koga je genetsko ludilo mozga kod Miljane! Mama joj prenela svoju šizofreniju... Zato je i čuva jer vidi sebe u njoj. Daj Bože, da je mali Željko povukao bar na Ivana...