OGLASILA SE MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Slovenka htela da odbrani ćerku pa otkrila DETALJE odnosa njene ćerke i MARKA MESARA!

Autor:

Zadruga

20.12.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tvrdni na sudu Srđana Lalića, oglasila se Slovenka Nikolić

OGLASILA SE MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Slovenka htela da odbrani ćerku pa otkrila DETALJE odnosa njene ćerke i MARKA MESARA!

Foto: Republika TV., Youtube.com printscreen

Aleksandra i Slovenka Nikolić

Tokom današnjeg ročišta u Specijalnom sudu, koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka, Srđan Lalić je spomenuo starletu i učesnicu "Zadruge" Aleksandru Nikolić, koja je javnosti postala poznata jer se, kako se sumnja, bavila prostitucijom u Bujanovcu.

Pitanja je tokom ročišta, svedoku - okrivljenom postavljao njegov nekadašnji šef - Marko Miljković, koji ga je u jednom trenutku pitao da li im je ikad protivrečio.

- Jesam, na primer, tebi. Dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom. Ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije - rekao je Lalić.

Sad se oglasila i Slovenka, Aleksandrina majka.

- Marko Miljković je bio naš komšija, druga kuća od zgrade. Poznajemo ga kao komšiju. Dobra sam sa njegovim ocem i bratom. To nema veze sa životom da je moja ćerka bila intimna sa njima. Marko je imao svoju ženu pre nego što je završio u zatvoru, tačnije devojku koju je oženio i ima dvoje dece sa njom. Nije tačno da je bežala od njih u rijaliti. Aleksandra ga je poznavala, ali samo kao komšiju - kazala je Slovenka za Blic.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slovenka Nikolić

- Da li ima još nešto da se nakači Aleksandri? Zna se ko je bio u društvu takvih ljudi. Neka se preispitaju te koje su bile u takvim društvima, razne starlete i poznate devojke, a glume neke dame. Obogatile su se i dobile silne stanove od njih. Moja Aleksandra niti se obogatila od njih, niti ima veze sa tim - dodala nam je Aleksandrina majka.

Aleksandra Nikolić, učesnica rijalitija "Zadruga", postala je poznata u javnosti po svojim turbolentnim odnosima u rijalitiju. Ona je takođe skrenula pažnju na sebe pričom koja je isplivala da je u Bujanovcu radila kao hostesa, dok su ostali zadrugari nagađali da se bavila najstarijim zanatom.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić "Zadruzi 6"

 

Ona je između ostalog, tokom svog učešća u rijaliti programu nosila i navijačku majicu.

Takođe, ona je hapšena u Turskoj, kada je policija upala u lokal u kojem je ona, navodno, radila kao poslovna pratnja i u kojem je radila bez radne dozvole.

- Neko je prijavio devojke da radi na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru - rekla je Aleksandra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dušan

20.12.2022 22:14

Tako mlada a tako brzo pokvarena.

D c

20.12.2022 22:19

Oličenje poštenja majke i ćerke M u pm naj kur bravo Mitrovici bravo za cara kulturno obrazovni profram

Marko

22.12.2022 13:07

@D c - Ako majka brani neodbranjivo onda je i majka ista kao ćerka.

Kajzer Soze

21.12.2022 08:36

Znači problem je samo u tome što nije dobila stan od njih? Eh, šta ti je logika ku*ve...