DEJAN ZARATIO SA ALEKSANDRINOM SESTROM: Dragojević brutalno odgovorio na Jelenine prozivke da NIGDE NE RADI, evo kako joj se revanširao (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Nikolić istakla je da se Dejan Dragojević ničim ne bavi, a on joj je sada oštro odgovorio.

DEJAN ZARATIO SA ALEKSANDRINOM SESTROM: Dragojević brutalno odgovorio na Jelenine prozivke da NIGDE NE RADI, evo kako joj se revanširao (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Tokom prethodne noći u emisiji "Zadruga Specijal" kod voditeljke Dušice Jakovljević gostovala je Jelena Nikolić, sestra aktuelne zadrugarke Aleksandre NikolićOna je tom prilikom rekla da Dejan Dragojević nigde ne radi, pa su zbog toga Aleksandrine kartice sa novcem ostale kod njega.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Nikolić rekla da Dejan ne radi nigde Zadruga 6

Izgleda da je ovo izglaganje veoma pogodilo i isprovociralo Dragojevića, te se on već danas oglasio na svom Instagram profilu, poručivši da ima novi posao.

- I posle će neko meni da kaže: "Vidi ovaj ne radi ništa, samo rijaliti, bla, bla, bla". Kako ne radim, pa pogledaj me. Ja ću vam reći gde sam se zaposlio, poručite i ja vam donosim sve na kućnu adresu - poručio je Dejan, a mnogi tvrde da je ovo upravo odgovor na Jelenino izlaganje od prethodne noći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
mina

12.12.2022 13:13

govnjar podjebava da donosi na kucu ybog aleksine kartice i drugih stvari

bumbar

12.12.2022 15:27

A gde je zaposlena Aleksandra kada nije u Zadruzi?

Bumbar

12.12.2022 15:28

Svi imaju advokate, napreDNO!