SAHRANJEN MIODRAG JEŠIĆ: Krem srpskog fudbala se oprostio od bivšeg igrača i trenera Partizana

Autor:

Sport

12.12.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji pozdrav legendarnom fudbaleru i treneru Partizana.

Miodrag Ješić, bivši trener i fudbaler Partizana, sahranjen je danas u Beogradu, a najpre je održana komemoracija sa početkom od deset časova.

Na komemoraciji su, između ostalih, prisustvovali Marko Nikolić, bivši trener crno-belih, Saša Ilić, dugogodišnji kapiten Partizana, ali i Vladimir Petrović, Dejan Đurđević, Stanislav Karasi....

Miodrag Ješić, rođen 1958. godine, seniorsku fudbalsku karijeru je počeo u Partizanu gde je ostao pet godina (1980-1985).

On se posle toga preselio u Tursku i za dva tamošnja kluba, Altaj i Trabzonspor, odigrao još pet sezona.

U Partizan se vratio 1991, ali je ostao samo godinu dana, nakon čega je 1994. godine u Turskoj završio igračku karijeru.

On je kao trener predvodio brojne klubove i Srbiji i inostranstvu, a na klupi crno-belih bio je u dva mandata 1999/00. i 2006/07. godine.

Najveći uspesi u trenerskoj karijeri su mu prvenstvo Bugarske, koje je 2005. godine osvojio sa ekipom CSKA iz Sofije, a tri godine kasnije je osvojio kup Bugarske, sa ekipom Liteksa. Takođe, 2010. godine je osvojio titulu u libijskom šampionatu, sa ekipom Tripolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading