PROKLETSTVO PORODICE JEŠIĆ: Pre nešto više od dve decenije posle saobraćajne nesreće preminula je ćerka proslavljenog igrača i trenera Partizana!

Autor:

Sport

08.12.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Fudbalska Srbija je ostala u šoku.

PROKLETSTVO PORODICE JEŠIĆ: Pre nešto više od dve decenije posle saobraćajne nesreće preminula je ćerka proslavljenog igrača i trenera Partizana!

Foto: Starsport

Miodrag Ješić

Tužna vest potresla je Srbiju pošto je tragično nastradao Miodrag Ješić, nekadašnji igrač i trener Partizana. Njegovu porodicu je pre nešto više od 20 godina pogodila velika tragedija, jer je Ješićeva ćerka preminula od posledica povreda zadobijenih takođe u saobraćajnoj nesreći.

Tačnije, ona je umrla zbog unutrašnjeg krvarenja, a tom prilikom desio se propust doktora, o čemu je govorio i sam Ješić.

Na poslovnom i sportskom planu je sve teklo kako treba, međutim, desilo se nešto što me je totalno slomilo. Jedan telefonski poziv je sve promenio. Moja bivša supruga Jelena me je obavestila da je naša ćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju. Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Uregntni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregeldima, ali kada je lekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak ona bi iostala živa, a imala je svega 19 godina - prisetio se Ješić najtežeg životnog momenta.

Podsetimo, Ješić je nastradao u 65. godini života u sudaru koji se dogodio na putu Ruma - Jarak, a datum i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading