ZA DLAKU IZBEGLA SMRT! Pogledajte novi snimak nesreće kod KLUZA i kako je preživela devojka iako je MIHAJILO držao za RUKU! NEVEROVATNO! (UZNEMIRUJUĆi VIDEO)

Autor:

Hronika

08.12.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila u sredu oko 21 čas na Bulevaru kod Kluza.

ZA DLAKU IZBEGLA SMRT! Pogledajte novi snimak nesreće kod KLUZA i kako je preživela devojka iako je MIHAJILO držao za RUKU! NEVEROVATNO! (UZNEMIRUJUĆi VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Pojavio se veoma uznemirujući snimak saobraćajne nesreće koja se dogodila u sredu uveče na Bulevaru Kralja Aleksandra u kojoj je poginuo mladić Mihajilo L.

 

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila u sredu oko 21 čas na Bulevaru kod Kluza. Na mladića Mihajila L. i njegovu devojku Viktoriju L. naletelo je vozilo marke "audi" kojim je upravljao M. N. (23) dok su prelazili ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

 

Nadzorne kamere su zabeležile ovaj jezivi momenat. Na snimku se vidi kako Mihajilo i devojka prelaze ulicu, a užas se dogodio u deliću sekunde. Devojka je uspela da se vrati dovoljno brzo unazad, a momak je nažalost ostao ukopan u mestu. 

Podsetimo, Mihajilo je nastradao na licu mesta, dok je njegova devojka Viktorija povređena i u stanju šoka je prevezena na VMA. Momak i devojka su se u trenutku nesreće držali za ruke.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading