"NAŠ ADVOKAT JE OTIŠAO PO KARTICU" Rođena sestra Aleks Nikolić progovorila o porodičnoj DRAMI zbog raskida sa Dejanom i AFERE sa Carem, pa priznala da je Dragojević bio LJUBOMORAN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.12.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević javno je ostavio Aleksandru Nikolić zbog njenog prisnog kontakta sa Zvezdanom Slavnićem i FIlipom Carem.

"NAŠ ADVOKAT JE OTIŠAO PO KARTICU" Rođena sestra Aleks Nikolić progovorila o porodičnoj DRAMI zbog raskida sa Dejanom i AFERE sa Carem, pa priznala da je Dragojević bio LJUBOMORAN! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutic, Nebojsa Mandic, E-stock

Aleksandra i Dejan

Kako u protekloj nedelelji nominacije u "Zadruzi" nije bilo, sinoć se održala specijalna emisija, a Belu kuću niko nije napustio. Međutim, voditeljka Dušica Jakovljević u studiju ugostila je Jelenu Nikolić, sestru Aleksandre Nikolić, koja je ovom prilikom prvi put javno progovorila o njenoj javnoj prevari, ali i Dejanu Dragojeviću, koji je nedavno javno ostavio aktuelnu zadrugarku.

- Kako si, kako je tvoja majka? - pitala je Dušica.

- Ja sam dobro, mama je malo lošije, konstantno gleda. Mnogo joj je laknulo, bila je utučena i pod lekovima, ne voli Cara kao partnera, već kao druga. Na neki način joj je simpatičan. Samo da nije u vezi sa Aleksandrom. Car je ove godine ušao da se igra, u vezi je toksičan. Smatram da ima emocija prema Aleksandri, Milica mu je igra. I Aleksandra je trenutno bila igra, ali ima neke emocije prema njoj - odgovorila je Jelena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Nikolić, sestra Aleksandre Nikolić Zadruga 6

- Da li si očekivala takav razvoj situacije? Kako je izgledala veza Dejana i Aleksandre? - pitala je Dušica.

- Što se tiče kartice koja je podigla veliku prašinu, Aleks je ostavila karticu Dejanu, ja nemam vremena da pratim, on ne radi ništa, mogao je da čuje sve što ona poželi. E sad, kad se ovo izdešavalo, naš advokat je otišao po karticu, ali to je Aleksandrina najbolja drugarica. Više se čula sa Dejanom, nego ja, zato je ona otišla to da uzme. Mislim da Aleksandra više neće biti sa Carem, on će biti uporan. Nadam se da će ostati ona pri svom stavu. Mislim da Caru prija ta priča, da je pecne, čačne, zna da je slaba na njega. Mislim da je Maja sigurna dok je sa BIlalom. Aleks je slaba na njega, poklekne čovek. Sa Dejanom smo se poslednji put čuli kad je Aleksandra imala operaciju, on je posle otišao na odmor. Bili smo u korektnim odnosima. Ja o dečku nemam ništa loše da kažem, nema potrebe da ratujemo, ali ljudi pumpaju previše. Sve najbolje njemu i njegovoj porodici. Toliki si brakovi rasturaju tamo, pravi se pompa zbog jedne veze... Ja sam stvarno verovala u njihovu ljubav, toliko tepanje - rekla je Jelena.

Republika

Foto: E-stock, Nikola Mutic,

Aleks Nikolić, Dejan Dragojević i FIlip Car

- Da li je Dejan bio ljubomoran? - pitala je voditeljka.

- Jednom je izašla sa drugaricom na ručak, sa nama jednom, provodili su vreme zajedno uglavnom. Ona stvarno nigde nije izlazila, on je dolazio kod nas, ona kod njega, svaki put joj je bio super. Lepo smo ga prihvatili, kao i oni nju. On je imao veliku slobodu, išao na more, Zlatibor, Sarajevo, izlazio je, on je mogao sve, ona nije ništa. Poštovala je sve da se on ne bi ljutio. I svi napadaju Aleksanru. Zašto ne kažu: "Zašto si ti išao bez Aleksandre?". To mi se nije svidelo. Nije htela nigde da ide, htela je da bude verna, korektna, da ne pravi probleme - odgovorila je sestra Aleks Nikolić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Nikolić, sestra Aleksandre Nikolić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Zadruga Rijaliti Zadruga zadruga rijaliti Zadruga 6 zadruga najnovije zadruga vesti zadruga 6 učesnici Zadruga 6 najnovije vesti Učesnici Zadruge 6 Zadruga rijaliti vesti zadruga uživo zadruga uživo youtube zadruga live zadruga 6 uživo zadruga 6 uživo najnovije zadruga 6 uživo youtube zadruga 6 live zadruga youtube zadruga 6 youtube Zadruga 6 vesti zadruga 6 instagram zadruga 6 jutjub zadruga 6 najnovije zadruga 6 novo zadruga 6 nominacije Zadruga nominacije zadruga novo Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Dušica Jakovljević Dušica Jakovljević Instagram dušica jakovljević biografija dušica jakovljević godište dušica jakovljević voditeljka Dušica Jakovljević Zadruga dušica jakovljević zadruga 6 Jelena Nikolić jelena nikolić aleks nikolić jelena nikolić instagram jelena nikolić godište jelena nikolić slike Aleksandra Nikolić aleksandra nikolić biografija aleksandra nikolić dejan dragojević aleksandra nikolić godište aleksandra nikolić i dejan dragojević aleksandra nikolić i filip car Aleksandra Nikolić Instagram aleksandra nikolić jutjub aleksandra nikolić majka Aleksandra Nikolić sestra Aleksandra Nikolić najnovije aleksandra nikolić poljubac aleksandra nikolić vesti aleksandra nikolić youtube aleksandra nikolić slike aleksandra nikolić zadruga Aleksandra Nikolić Zadruga 6 zadruga specijal ko je sinoć nominovan za izbacivanje zadruga izbacivanje zadruga 6 izbacivanje aleksandra nikolić bujanovac aleksandra nikolić pre i posle Dejan Dragojević dejan dragojević biografija dejan dragojević godište dejan dragojević i aleks nikolić dejan dragojević i aleksandra nikolić dejan dragojević i dalila Dejan Dragojević Instagram Dejan Dragojević Jutjub dejan dragojević najnovije Dejan Dragojević najnovije vesti dejan dragojević novo dejan dragojević ostavio aleks Dejan Dragojević Youtube dejan dragojević video Aleks Nikolić aleks nikolić biografija aleks nikolić godište aleks nikolić i dejan dragojević aleks nikolić i filip car aleks nikolić i zvezdan slavnić aleks nikolić instagram aleks nikolić majka aleks nikolić sestra aleks nikolić zadruga aleks nikolić zadruga 6 aleks nikolić vesti aleks nikolić slike aleks nikolić godine

Komentari (0)

Loading