FILIP KORISTI ALEKS KAKO BI SE OSVETIO DEJANU?! Car bez dlake na jeziku opleo o odnosu sa Nikolićevom, pa se okomio na Dragojevića (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je po ulasku u "Zadrugu" odmah smuvao Aleksandru Nikolić, a zadrugari misle da je to uradio kako bi napakostio Dejanu Dragojeviću.

FILIP KORISTI ALEKS KAKO BI SE OSVETIO DEJANU?! Car bez dlake na jeziku opleo o odnosu sa Nikolićevom, pa se okomio na Dragojevića (VIDEO)

Foto: E-stock, Nikola Mutic,

Aleksandra, Filip i Car

Učesnici "Zadruge 6" sinoć su igrali "Igru istine", a jedno pitanje koje je Filip Car dobio od Slađe Lazić pokrenulo je nove sumnje kada je u pitanju njegov odnos s Aleksandrom Nikolić.

- Priča se po kući da je Aleks devojka koju ti voliš, objasni mi da li je fejk, zbog čega je fejk i što se to priča po kući - pitala je Slađa.

- Ta konstatacija koju si donela, pokazaće se vremenom, ovde ništa ne može da se sakrije. Nemam potrebu da se nekome pravdam - rekao je Car.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car Zadruga 6

- Evo vidimo, Milica se namestila samo da ga pr**i - dobacila je Zorica.

- Veruj mi da su se ovde mnoge, sa svih strana da ga pr**e - rekao je Car.

- Da li si sa namerom ušao u odnos sa Aleks kako bi ponizio Dejana, jer si bio nezadovoljan plasmanom, jer si to i rekao kada si izašao - pitao je Bebica Cara.

Republika

Foto: ATA Images, Printskrin/RTV PINK

Filip Car hteo da ponizi Dejana Dragojevića?!

- Pričao sam da mi je Dejana žao, jer se sreća ne gradi na tuđoj nesreći. Više puta sam ovde istakao da mi je žao što sam se upetljao u nešto tuđe. Nisam imao nameru da Dejana ponizim, a mogao sam samo sebe da ponizim. Puca mi ku**c da li će Dejan da mi veruje, znam da mi nije bilo svejedno kada sam gledao Dejana u nekim situacijama - odgovorio je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading