HAOS IZA KULISA ZADRUGOVIZIJE! Milica Kemez i Bora Santana se ŽESTOKO posvađali zbog Sanje Grujić: Letelo perje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.12.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez otkrila je sve što zna o "druženju" Bore Santane i Sanje Grujić

HAOS IZA KULISA ZADRUGOVIZIJE! Milica Kemez i Bora Santana se ŽESTOKO posvađali zbog Sanje Grujić: Letelo perje! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Nakon što je tokom komentara žirija na "Zadrugoviziji", Milica Kemez dovela Sanju Grujić pre svršen čin, i na neki način "ukrala šoku" koji je predviđen za zadrugare i njihove performanse, saga se nastavila i iza kulisa. 

Naime, Milica je raskrinala Sanju i svog dečka Boru Santanu, da je upravo on bivši zadrugar sa kojim je Grujićeva bila pre "Zadruge", pa se onda tokom trajanja reklama žestoko posvađala sa emotivnim partnerom sa kojim je obnovila vezu.

Santana je žestoko zamerio devojci što neke stvari iznosi javno, ali Milica nije marila, već je nastavljala po svom. 

-Je li sve ovo deo nekog plana? Da li ti ovo sve treba? - prebacivala je Kemezova Bori. 

Milica je kasnije u razgovoru sa sedmom silom otkrila detalje "druženja" Sanje i Santane, te priznala zbog čega je osula paljbu na zadrugarku pred milionskim auditorijumom. 

-Lažu oboje kao psi, ne volim kada me neko laže. Nije problem što su bili zajedno, samo neka govore istinu. Muljaju. Ona kao odjednom ne zna u kom su stanu bili, a on joj govori: "Što si me odala, nisam joj rekao da smo bili u stanu!" - priča Milica za Republiku. 

Dalo se primetiti da je Milica dobro "ispekla" novinarski zanat, s obzirom na to da već neko vreme vodi jutarnji program na televiziji Red

-Učila sam od najboljih. Jednim trik pitanjem sam je navukla na tanak led, ona je sve priznala, a Bora se odao time što je rekao da nije priznao da su bili u stanu. Bili su i stanju i kod Bore i kod Filipa Đukića, sada sam sigurna, mene ne mogu da lažu - objasnila je Milica.

Kemezova je priznala da sada još više sumnja da je taj "misteriozni dečko" sa kojim je Grujićeva bila pred ulazak u "Zadrugu" upravo Bora:

-Bora mi je jednom u svađi rekao: "Kad bi znala koja je devojka htela da bude sa mnom u ozbiljnoj vezi..." Ja sam spojila dva i dva i sve ukazuje na to. Nemam ništa protiv ako su bili zajedno, mi tada nisamo bili u vezi, ali neka govore istinu - rekla je bivša zadrugarka. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Milica Kemez

Bora se nadovezao na Miličinu priču, pa izrevoltirano rekao zašto ga nervira što njegova devojka otkriva njegovu intimu. 

-Ne želim da pričam sa kojom zadrugarkom sam bio. Glupo je da ona priča stvari koje sam joj pričao privatno i iznosi ih javno. Nisam joj ja ispričao, već neki bivši zadrugari, pa je ona počela da spaja kockice - objasnio je Santana. 

-Znate Boru već pet godina, znate da nikada ne bi potvrdio sa kojom zadrugarkom je bio - dodala je Milica. 

Šta se još dešavalo, pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta: 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading