ŠOK U EMISIJI! Sanja Grujić URLALA na Milana Miloševića, a sve zbog NJEGA, nije uspela da se obuzda! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.11.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić nije želela da prizna da nije ona jedina zadrugarka koja se sviđala njenom sadašnjem dečku Marku Stefanoviću

ŠOK U EMISIJI! Sanja Grujić URLALA na Milana Miloševića, a sve zbog NJEGA, nije uspela da se obuzda! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Nakon komentara zadrugara da je njen momak zaljubljen u Anđelu Đuričić, Sanja Grujić je ušla u crveno, pa je čak otpočela raspravu sa voditeljem Milanom Miloševićem. 

Naime, Sanja je pokušavala da ubedi i sebe i druge da se njenom dečku od početka sviđala samo ona, ali je vrlo brzo upala u vatru.

- On je na tri različita intervjua rekao da mu se sviđa Anđela, tebe Sanja nije ni spomenuo! A niko ga nije ni pitao za Anđelu, pa pogledajte ove snimke, uhvaćeni su im pogledi - pričao je Milan.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Sanja Grujić i Milan Milošević

- Ja na snimku nisam videla ništa strašno, meni je Marko rekao da je napolju pričao da mu se sviđa Anđela, u smislu da je devojka na mestu. Marko je zaljubljen u mene od početka, i baš me briga šta vi kažete - govorila je Sanja.

Podsetimo, Sanja Grujić je već neko vreme u vezi sa Markom Stefanovićem, ali je njihov odnos pun uspona i padova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pit

25.11.2022 18:11

Ne pratim niti volim zadrugu ali sam primetio da taj isti Milošević itekako ume da bude bezobrazan, valjda je umislio da mu se može jer je voditelj. Kad tad ce naleteti na nekoga ko će ga odvojiti od života. Mora neko da ga malo prizemlju previše se razmahao krilima😀😀😀

Ludoluda

26.11.2022 10:28

@Pit - Pa kako ste primjetili ako ne pratite 🤣🤣🤣o Boze ja izjava...