MILICI SEVNULA ZADNJICA TOKOM VRELE AKCIJE SA FILIPOM CAREM! Bacili jorgan sa sebe, pa pokazali previše: Sve se videlo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.12.2022

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović se prepustila strastima sa Filiom u ranim jutarnjim časovima, pa pakazala previše

MILICI SEVNULA ZADNJICA TOKOM VRELE AKCIJE SA FILIPOM CAREM! Bacili jorgan sa sebe, pa pokazali previše: Sve se videlo! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Filip i Milica

Milica Veselinović i Filip Car su danas u ranim jutarnjim časovima imali vrelu akciju ispod jorgan planine, a sudeći po snimcima čini se da je zadrugarka tokom intimnog odnosa pokazala previše.

Naime, nakon što su intiman čin priveli kraju, Car je napustio njen krevet i ostavio je u hladnoj postelji kao da se ništa nije dogodilo.

Republika

Foto: Printskreen

Milica Veselinović i Filip Car nakon vrele akcije

U toku dana imali smo prilike da vidimo da Veselinovićeva trčkara za Carem i moli ga za malo ljubavi, dok joj on ne uzvraća istom merom. 

Republika

Foto: Zadruga/printscreen

Milici Veselinović sevnula zadnjica

Kakva god da bude sudbina ovog rijaliti para jedno je sigurno - Miličina zadnjica će zauvek ostati dokumentovana na internetu.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
jasna

12.12.2022 13:17

droljetina i vepar kombinacija ya povracku uyas je blaga rec

Marko

12.12.2022 16:57

Jadna si i bedna Srbijo kada su nam bitne vesti o propalicama i olosima iz raznih smrdljivih rijalitija,e budale koje salju sms tim budala bolje da ne postoje,poruka tim debilima je,ako vec imate paea za bacanje,bolje posaljite sms za bolesnu decu,glupi mutavi debili,tuga je koliko ste ograniceni!!!

Zeljko

12.12.2022 17:51

Drago mi je da u ovoj zemlji I'ma jos pametnih I normalnih ljudi Koji svojim komentarima pokazuju sta je televizija pink I tuzno je sto ta televizija I'ma nacionalnu frekvenciju to bi trebalo preseliti na kablovsku pa nek gleda stoku ko voli

Zmaj

12.12.2022 18:08

Kad kurvetinama kao Maja,Dalila,Ermina.....učeći sa tavana onda je to wau,sad se svi okomili na Milicu kao ona najgora,ma jel!Čak se i ona drtina i rugoba od žene Zorica okomila na nju kafanska drolja ,kao mi ne znamo ko je ona čak joj je i Miljana bolja!More mrš i ostavite to dete na miru!!!!