MESI, MESI, NEĆE NIŠTA DA TI ŠKODI: Skandal u "Zadruzi", Car usred uživo programa zavukao Milici ruku ISPOD MAJICE, pa krenuo da je DAVI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.12.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se Aleksandra Nikolić sklonila, Filip Car i Milica Veselinović sve su prisniji.

MESI, MESI, NEĆE NIŠTA DA TI ŠKODI: Skandal u "Zadruzi", Car usred uživo programa zavukao Milici ruku ISPOD MAJICE, pa krenuo da je DAVI! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car i Milica Veselinović ljubili su se i mazili tokom filma, a zatim joj je on zavukao ruke ispod majice i mazio po stomaku.

- Je l' si bila dobra? - pitao je Car.

- Da - rekla je Milica.

- Šta si radila? - pitao je Car.

- Bila sam jako mirna, bilo mi je dosadno bez tebe - rekla je ona.

Inače, Aleksandra Nikolić ne može da veruje šta Car priča iza njenih leđa, pa je zbog toga odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

- Nije u redu prema nekome tamo da mi se dešava nešto, a sa druge strane priča drugo... Ništa, kraj je, kunem ti se. Ja nisam znala da je on pre toga otišao i skočio na nju. Rekao je da joj se obratio i da je bacio foru - rekla je Aleks.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleks Nikolić ostavila Filipa Cara

Podsetimo, Dejan Dragojević rešio je da stavi tačku na vezu sa Aleksandrom Nikolić, nakon što mu je zasmetalo njeno druženje sa Filipom Carom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading