"NISI SVEŠTENIK, DŽABA SI GROBLJE ISTETOVIRAO" Marko Smiljić na telu krije jezivu istinu, uživo na Pinku sve otkriveno! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.12.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković napala je Marka Smiljića zbog loših reči koje je izgovorio o njoj.

"NISI SVEŠTENIK, DŽABA SI GROBLJE ISTETOVIRAO" Marko Smiljić na telu krije jezivu istinu, uživo na Pinku sve otkriveno! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Smiljiću kako bi prokomentarisao podelu budžeta Zorice Marković, ali je pre toga ona imala nešto da doda.

- Danas, nikog nisam uvredila. Namerno nisam htela. Zamisli kad ne vređaš ljude, a oni reaguju ovako. Znam kakvi su par njih. U subotu na nominacijama, pokazali su prema Urošu, čovek ostao u kući. Bićete vođe svi, polako, pa će vam sve biti jasno - rekla je Zorica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 6 najnovije vesti

 

- Rekao sam da su ona i Uroš leglo zla - počeo je Marko.

- Nisi ni sveštenik, ti si malo pile. Džaba ti groblje na leđima istetovirano, ti si pilence jedno, koje polako izrastaš u pevca. Ti ne možeš koki ni jedno jaje da napraviš - rekla je Zorica.

- Svaka spletka je krenula od tebe i Uroša. Kada si danas ustala i rekla da Zvedan ne može da bude dobar sa 50 ljudi ovde, to je jedna osoba koja je rekla, a to je Uroš. Ti si prva stavila Zvezdana sa Majom Marinković i bilo je: "Ježite se". To je njegov problem - rekao je Marko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Smiljić Zadruga 6

 

- Zvezdan je zaboravio - rekla je pevačica.

- Ispada da ja sada branim Zoricu, ne, sada tebe napadam. Čoveku su u lice rekli da je peder - skočio je Ivan.

- Ma pop**iš mi ku**c - rekao je Marko.

- Ja te ni jednom nisam pomenuo u lošem kontekstu - rekao je Mikica.

- Druga stvar je bila ono tračarenje na krevetu, kao kada si mi rekla da imam devojku, ali da se muvam sa nekim. Pun mi je ku**c - rekao je Marko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković Zadruga 6

 

- Istresi ga na Brendona. Vršio si neke akrobacije, tako da završi. Možeš da napraviš dr**cu, a Miljan će da ti napravi kućicu - rekla je Zorica.

- Ti objasni kako si se onom na**jala...Suština je tvog obraza - rekao je Marko.

- Ja nemam obraza, obraz mi je đon - rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading