"BOLJE BI IM BILO DA SE SMIRE ZA NJIHOVO DOBRO" Aleksandrina majka nikad bešnja zbog pitanja o "zetu" Dejanu, a evo šta kaže za odnos svoje ćerke i Filipa Cara!

Autor:

Zadruga

03.12.2022

08:55 >> 11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u vezi sa Dejanom Dragojevićem, Aleksandru Nikolić su u "Zadruzi 6" već uspeli da spoje sa nekoliko momaka, među kojima su se našli Zvezdan Slavnić i Filip Car.

"BOLJE BI IM BILO DA SE SMIRE ZA NJIHOVO DOBRO" Aleksandrina majka nikad bešnja zbog pitanja o "zetu" Dejanu, a evo šta kaže za odnos svoje ćerke i Filipa Cara!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Alesandra Nikolić u žiži je interesovanja već danima, kako u Beloj kući, tako i van nje. Otkako se u "Zadrugu" uselio Filip Car, prati se svaki njihov pokret, a sinoć je Filip seo pored Aleks, te su imali kratak razgovor.

Ovo je, čini se, uticalo na Dejana Dragojevića, Aleksandrinog dečka, koji je putem Instagrama napisao da prati ko pored koga sedi, te je pitao svoje pratioce da li je takvo ponašanje normalno. Iako Dejan nije bio konkretan da misli na Aleks, svi su naravno posumnjali na to.

Foto: instagram.com/dejan_dragojevic_official

Dejan Dragojević pomno prati "Zadrugu 6"

Ovim povodom se oglasila i Aleksandrina majka Slovenka, koja kaže da ulazak Filipa Cara neće poremetiti njenu naslednicu.

- Neće Aleksandru ništa da poremeti, ona je dovoljno sazrela devojka, dovoljno je stekla iskustva. Filip kao Filip, ušao je, uneo je lepu harizmu unutra, dečko mi se dopada kao rijaliti igrač, uvek mi se dopadao kao rijaliti igrač. Sa Aleksandrom može biti na: "Zdravo - zdravo, kako si" - ističe Slovenka za Pink.rs.

Kada joj je objašnjeno šta je Dejan napisao na Instagramu, Aleksandrina majka je reagovala burno.

- Dajte molim vas, Aleksandra treba sad da šeta tamo i da ne gleda ni levo ni desno. Ako bude bilo nešto konkretno, mogu da dam demanti na to, a ove šuplje priče me ne zanimaju - bila je oštra Slovenka.

Foto: republika.rs

Aleksandra Nikolić i majka Slovenka

Međutim, na pitanje da li je u kontatku sa svojim "zetom" Dejanom, Slovenka nije htela da da konkretan odgovor.

- Ne bih govorila o tome - rekla je kratko Aleksandrina majka, ali istakla da se se napolju vodi burniji rijaliti nego u Beloj kući.

- Aleksandru ništa unutra neće poremetiti. Mogu da je poremete neke neočekivane osobe koje nisu u rijalitiju, koji igraju napolju rijaliti, to je došlo do mene, bilo bi im bolje da se malo smire za njihovo dobro - rekla je Slovenka, ali nije htela da otkriva o kome se radi:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/printscreen

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević i majka Slovenka

- Neću da vam otkrivam to, ne pada mi na pamet - zaključila je majka Aleksandre Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Vladan

03.12.2022 12:27

Svega ovoga ne bi bilo da je Slovenka na vreme vaspitala svoju ćerku.

Dado

03.12.2022 13:04

Maloletna išla u Švajcarsku i Bujanovac za novac.

Šaša

03.12.2022 15:01

@Dado - Ostavite Aleksandru na miru bolja nije ulazila u zadrugu komentarišete Miljanu Mariju i Bebicu za njih ima šta da se kaže ali im gledate kroz prste sa mitrovićima zajedno.

Ljuba

05.12.2022 21:56

@Šaša - Svakome prema zasluzi.