ŠOK OBRT RIJALITI PARA: Gruja prevario ženu u "Zadruzi" sa Mimom, pravili SKANDALE pred milionima, a sada slave godišnjicu! Isplivali dokazi (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.11.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Grujić i Mima Šarac imali su turbulentan odnos tokom učešća u "Zadruzi", ali sada su, po svemu sudeći, pronašli mir i uživaju u ljubavi.

ŠOK OBRT RIJALITI PARA: Gruja prevario ženu u "Zadruzi" sa Mimom, pravili SKANDALE pred milionima, a sada slave godišnjicu! Isplivali dokazi (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Mima Šarac, Nikola Grujić

Milana Mima Šarac i pevač Nikola Grujić Gruja imali su burnu romansu tokom svog učešća u ''Zadruzi 5'', ali na iznenađenje svih, oni su opstali zajedno i nakon završetka rijalitija.

Naime, nakon burnih svađa, par je očigledno zakopao sve ratne sekire i odlučio da je najbolje da nastave tamo gde su stali, te su juče proslavili godišnjicu svoje ljubavi, a par dana ranije i 25. rođendan bivše zadrugarke.

 

 

Kako mnoge veze nakon "Zadruge" pucaju, njih dvoje su jedan od retkih primera da ljubav ipak može da opstane i van zidina imanja u Šimanovcima.

- Da mi je prošle godine neko rekao da će Mimas i Grujas bit zanimljiviji od cele ove sezone - glasio je jedan tvit korisnice društvene mreže Tviter.

Takođe, Gruja je svojoj lepšoj polovini spremio i slatki poklon povodom godišnjice veze, a ona je sve podelila na svojom Instagram profilu uz emotikone srca.

Foto: printscreen

Mima Šarac i Gruja proslavili godišnjicu

Podsetimo, pevač je ostavio svoju ženu Ljiljanu tokom učešća u petoj sezoni "Zadruge" i uplovio u ljubavnu romansu sa Mimom, a sada su izgleda nakon svih poteškoća, napokon pronašli mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading