EDO FETIĆ I MENSUR NOĆ PROVELI SA PLESAČICOM: "Sakrio se ispod kapuljače, nije mi dao pare, pokazao mi telefon" (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.11.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić i Edo Fetić bili su na nastupu trbušne plesačice.

EDO FETIĆ I MENSUR NOĆ PROVELI SA PLESAČICOM: "Sakrio se ispod kapuljače, nije mi dao pare, pokazao mi telefon" (FOTO)

Foto: Instagram.com

Trbušna plesačica Sandra Akva nastupala je u Novom Pazaru prošle noći, gde su joj u jednom trenutku prišla tri momka, od kojih su dva bila njoj jako poznata. Naime, Sandri su prišli Mensur Ajdarpašić i Edo Fetić, koji su hteli da ova orijentalna plesačica igra samo za njih. 

 

Ona je to objavila na Instagramu, a potom se oglasila za portal Republika i otkrila šta su joj se Mensur i Edo tražili da radi za njih. 

- Došli su na moj nastup, u centru Novog Pazara. Njih dvojicu sam prvi put videla, meni je bilo čudno što su došli sa kapuljačom, Mensur se sakrio ispod kapuljače, ko još nosi kapuljaču u zatvorenom prostoru. Ja nisam znala ko su, čujem nešto izokola, ali nisam čula za njih, ja putujem. Ja sam igrala na stolu, oni su me slikali, taj sa kapuljačom mi je rekao da siđem, jer privlačim pažnju i rekao mi je da sednem pored Eda - započinje Sandra za Republiku i nastavlja:

 

 

- Meni je Edo lepši, nego Mensur, jer se ovaj sakrio ispod kapuljače. Moja kuma sela kod Mensura, ona isto radi tu. Ništa nam nisu dali od para, koja je ovo sirotinja, nema para, Edo vadi telefon i pokazuje mi članke sa Gugla i objašnjava mi da je Mensur, ja sam ga pitala ko je Mensur. On kaže da je bio u Zadruzi. Ja sam sedela pored Eda, pokazivao mi je telefon, pričali smo, nije me hvatao, normalno se ponašao, nisam ja ni takva da me neko hvata, ali bakšiš nisu ostavili, samo su mi naručili piće. Ja ne sedim za piće, nego za bakšiš. Oni su me snimali, gole butine, stomak, Mensur i Edo imaju u telefonu to. Igrala sam za njih na stolu za njih. 

- Edo i ja smo pričali ovako, rekla sam mu da sam gostovala u Parovima, ali nisam informisana za Zadrugu. Ali nisu mi dali to što mi je trebalo, bakšiš pa sam otišla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading