MARIJA IZNELA SAV PRLJAV VEŠ: Ivan koristi Željka da pobedi u "Zadruzi 6", Miljanu terao na KIRETAŽU, a sad glumi velikog tatu!

Autor:

Zadruga

28.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić oplela po Ivanu Marinkoviću.

MARIJA IZNELA SAV PRLJAV VEŠ: Ivan koristi Željka da pobedi u "Zadruzi 6", Miljanu terao na KIRETAŽU, a sad glumi velikog tatu!

Foto: zadruga printscreen

Nakon početne euforije, kada je Ivanu Marinkoviću nudila kuću i plac u Nišu, zbog toga što je konačno prihvatio sina Željka i s njim počeo da gradi odnos pred kamerama, Marija Kulić se najzad opasuljila i zaključila da on radi sve da bi preko deteta došao do pobede u "Zadruzi 6".

Republika

Foto: zadruga printscreen

Marija Kulić

Naime, ona je tokom nominacija, prilikom kojih je birala između ćerke i nesuđenog zeta, rešila da oca svog unuka pošalje u izolaciju. Zatim je obrazložila da on ne zaslužuje da pridobije glasove preko njihove grbače jer sada samo glumi velikog tatu, dok je Miljanu, kad je ostala trudna s njim, terao da abortira. 

- Sad mi veličaju Ivana kako je on pobednik "Zadruge" i svaka mu čast što je imao priliku da se vidi s detetom, a pritom unazad četiri godine, kao što je i on potvrdio, niko mu nije branio taj susret. Mogao je da dođe čak i posle onoga kad se posvađao s Tijanom. Novinari su mi rekli da Jelena traži starateljstvo nad Željkom, u čiji život se ona meša, devojka Ivana Marinkovića.

Foto: zadruga printscreen

Ivan Marinković i Željko

- On je rekao da verovatno postoji razlog, koji razlog može da postoji da od mene neko uzme dete? Ne može da postoji ni jedan jedini razlog. Moje srce je uvek bilo veliko, ja ću za dobrobit Željka da pređem preko uvreda, koje nikad nisam dobila kao od njega. Ja sam zbog toga bila izričita da neću dozvoliti da vidi Željka jer ovo nije način jer je imao četiri godine da dođe u svako doba dana i noći. Da me je pozvao u četiri noću, ja bih rekla: "Dođi da vidiš kako spava." Šaljem u izolaciju Ivana jer mene bi bilo sramota da to bude u rijalitiju jer mu niko nije branio. Razmišljam kakav će odnos njega i Ivana da bude kad izađu, u pravu je Miljana, lako ću reći da tata opet radi. Ja neću biti ta koja će odnos kvariti i braniti da viđa dete kad dođe - rekla je Marija i nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

- Kada je bio s Miljanom u rijalitiju i prišao joj kao momak, smatrala sam da on hoće zbog rijalitija da uđe u vezu s njom. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju, a njihov prvi seksualni odnos je bio nakon 15 dana, Miljana je nakon toga ostala trudna s njim. Ivan tada počinje drvlje i kamenje na nju. Kad je video da je ozbiljna stvar, prvo nije verovao, kad je video da je ozbiljna stvar, noge su mu se odsekle. Hvala bogu, živo i zdravo dete, najviše ga volim na svetu sad. Bio je protiv njene trudnoće, najgore reči joj je upućivao. Na sve moguće načine je pokušavao da je natera da ode na kiretažu, plašio se alimentacije. Vagale smo zbog čega je bolje da rodi dete, a zbog čega ne bi trebalo, upravo da se ne pati bez oca. Odlučile smo da zadrži trudnoću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

29.11.2022 01:26

Kada će ova bolesnica izneti svoj prljav veš. Pijandura boluje od raka, a alkoholičarka. 🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩💩😈👹😈👹😈👹😈👹🤮💩🤮