OVO JE REALNOST, NEMA SPAVANJA: Luna Đogani prikovana za krevet upozorila buduće trudnice na JEDNU STVAR, pljušte komentari na sve strane (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani nakon gubitka bebe poslala snažnu poruku svim majkama, ali i budućim trudnicama.

OVO JE REALNOST, NEMA SPAVANJA: Luna Đogani prikovana za krevet upozorila buduće trudnice na JEDNU STVAR, pljušte komentari na sve strane (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pobednica "Zadruge 2", pevačica i jutjuberka Luna Đogani, svaki dan sa svojim fanovima na društvenim mrežama deli trenutke sa svojom ćerkicom Mijom i pokazuje koliko uživa u majčinstvu, a ovaj put je poslala poruku podrške svim majkama i trudnicama.

Naime, bivša učesnica rijalitija otkrila je da se mnogo bolje oseća kada vidi da su žene realne i ne prave lažnu sliku o sebi i svom životu, već iskreno pričaju o svim problemima i poteškoćama koje nosi život.

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani

Luna je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila stori sa svojom mezimicom, pa poručila svim trudnicama da se naspavaju i pripreme za ulogu majke.

Uvek mi bude lakše kada vidim na društvenoj mreži mame koje prikazuju realan život jedne majke... Ovo je realnost, kašalj je opet tu, nema spavanja. Drage buduće majke, dobro se naspavajte, a mame koje prolaze kroz isto, razumem vas i svaka vam čast - napisala je pevačica u okviru svoje objave.

Foto: instagram/luna_djogani

Luna Đogani sa ćerkom

Podsetimo, Luna je nedavno otkrila javnosti da je ponovo u drugom stanju, međutim, ubrzo nakon toga Đoganijeva je izgubila bebu. Kako je par naveo, prema rečima doktora sve se desilo zbog virusa, koji je "protrčao" kroz pobednicu "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ивана

28.11.2022 20:42

Не води девојчицу у вртић.