LUNU ĐOGANI UPOZORILI DOKTORI NA RUPU NA NOSU: "Plašim se da se ne zaglavi.." (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani dobila je upozorenje od doktora!

LUNU ĐOGANI UPOZORILI DOKTORI NA RUPU NA NOSU: "Plašim se da se ne zaglavi.." (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Rijaliti zvezda, nekadašnja pevačica i sadašnja jutjuberka Luna Đogani je korigovala nos na jednoj klinici za estetsku hirurgiju početkom tekuće godine, a sada su njeni verni pratioci primetili da je nakon iste prestala da nosi naočare za vid.

Naime, Luna je odgovarala na pitanja pratilaca na Jutjub kanalu, koji vodi sa njenim suprugom Markom Miljkovićem, te je tim povodom otkrila da su ove dve stvari zapravo povezane.

Republika

Foto: Republika

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- I dalje su mi potrebne naočare za vid, ali zbog operacije nosa godinu dana ne bi trebalo da nosim bilo kakve naočare kako mi se ne bi napravila rupa na gornjem delu nosa. Zbog toga filmove gledam na ajpedu da ih ne bih gledala na TV-u jer onda moram da čkiljim bez naočara - objasnila je Đoganijeva.

Kada su je pratioci posavetovali da počne da nosi sočiva, jutjuberka im je objasnila da zazire od istih.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković Jutjub kanal

 

- Znam ua to, ali se jako plašim sočiva. Bojim se da mi se ne zaglave u oku. Veliki sam paničar i ne volim da stavljam bilo šta u oči. Oči su mi, inače, veoma osetljive. Imala sam jednu drugaricu kojoj se sočivo stalno zaglavljivalo u oku i uvek me je podilazila jeza dok sam je gledala kako ga traži po oku i kuka - ispričala je Luna.

Podsetimo, Đoganijeva je dugo odolevala estetskim korekcijama, tvrdeći da bi bila "ista kao i sve druge" kada bi operisala nos, ali je naposletku, ipak, odradila ovaj zahvat. Nekadašnja zadrugarka je korigovala i nekolicinu drugih stvari na licu i telu, a nijednu od ovih intervencija nije krila nego ih je, štaviše, dokumentovala detaljno na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Све најбоље драгим Миљковићима

16.11.2022 03:20

Све најбоље драгим Миљковићима

Martina

16.11.2022 03:21

Veseo lajv! Preslatki ste. Mia je toliko slatka vesela devojcica!

Dunja

16.11.2022 03:43

Luna i Marko,snimajte vlogove o Beogradu. To bi bilo zanimljivo narocito za ljude koji ne zive u Beogradu,da upoznaju grad kroz vase vlogove.