PONOVO PONIZILA BIVŠEG SUPRUGA: Nakon što je Boki Simić priznao da se zaljubio u zgodnu cimerku, oglasila se Ivana Šašić - evo šta je besno izustila!

Autor:

Zadruga

28.11.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug pevačice Ivane Šašić, Bojan Simić, priznao je da je zaljubljen u starletu, Slađanu Lazić, a njegova bivša zadrugara nije ostala bez komentara.

PONOVO PONIZILA BIVŠEG SUPRUGA: Nakon što je Boki Simić priznao da se zaljubio u zgodnu cimerku, oglasila se Ivana Šašić - evo šta je besno izustila!

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official/printscreen/instagram.com

Tokom današnje proslave rođendana Sanje Grujić došlo je do neočekivanog zbližavanja Bojana Bokija Simića i Slađe Lazić, a sada se tim povodom oglasila njegova bivša supruga, pevačica Ivana Šašić, takođe nekadašnja učesnica "Zadruge".

Boki je tom prilikom izjavio da se zaljubio u atraktivnu crnku, a ni ona nije ostala imuna već je zavodljivo plesala i trudila se da mu raspali maštu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić ulazak u Zadrugu 6

Ovim povodom se oglasila Simićeva bivša žena, pevačica Ivanu Šašić, koja nije ostala u dobrim odnosima sa aktuelnim zadrugarom nakon razvoda, te je i sada bila veoma kratka i oštra.

- Neka im je sa srećom i što dalje od mene - izjavila je pevačica srčano za Pink.rs.

Foto: Instagram.com

Ivana Šašić i Bojan Boki Simić

Podsetimo, Boki je do pre samo nekoliko dana izjavljivao da je Šašićeva njegova najveća ljubav i da bi dao sve da je vrati, ali izgleda da je Slađa uspela da mu promeni mišljenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading