ŠAŠIĆKIN BIVŠI MUŽ SE ZALJUBIO U ZADRUZI: Bojan Simić javno obelodanio emocije prema STARLETI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.11.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Simić, bivši suprug pevačica Ivane Šašić priznao je da je zaljubljen u Slađanu Ilić.

ŠAŠIĆKIN BIVŠI MUŽ SE ZALJUBIO U ZADRUZI: Bojan Simić javno obelodanio emocije prema STARLETI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši muž pevačice Ivane Šašić, Bojan Simić Boki obrovao se u rijalitiju ,,Zadruga 6", a sada je priznao da je pronašao ženu njegovog života baš na imanju u Šimanovcima. 

Naime, tokom proslave rođendana Sanje Grujić, Bojan je imao potrebu da pred svim zadrugarima, obraćajući se Marku Petruševiću Petrućiju, obelodani da se zaljubio u Slađanu Ilić. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojan Simić Zadruga 6

 

- Petrući, da li znaš da je ovo žena mog života? Da li mi treba ovo da se zaljubim u 40 godina i poludim? Milice, da li mi to treba? - govorio je Bojan. 

 

 

Podsetimo, Ivana Šašić i Bojan Simić razveli su se, jer ju je on prevario sa starijom gospođom. Oni su se pre Bojanovog ulaska u Zadrugu našli na sudu, gde su ozvaničili kraj braka. 

Sam je kriv, ja sa njim nisam dve godine, a on zna zašto. Meni je ogavno više da pričam. Ne bih davala nikakve izjave jer mu treba to zbog pitanja gledalaca, provalio je da jedino tako može da ostane tu. Njegov cilj je bio da me izrevoltira, da ja uđem, da on bude frajer, da bude cirkus, haos i da na kontu toga ostane što duže i zaradi neki novac. Ali od toga nema ništa, meni ne treba takva priča. On je psihopata od kog nisam mogla da se otkačim, od svih pretnji, uvreda, ponižavanja. Čekaj dok prezupči, pa krene u sukob sa nekim, čućete šta sve iz njegovih usta izlazi - rekla je Ivana nedavno za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading