ISPOVEST IVANA MARINKOVIĆA O SUSRETU SA SINOM LOMI DUŠU: Otvorio dušu i priznao najbolnije trenutke provedene sa Željkom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.11.2022

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković u velikoj ispovesti progovorio o susretu sa sinom Željkom Kulićem!

ISPOVEST IVANA MARINKOVIĆA O SUSRETU SA SINOM LOMI DUŠU: Otvorio dušu i priznao najbolnije trenutke provedene sa Željkom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Drvo mudrosti pozvalo je Ivana Marinkovića, te je tom prilikom u Rajskom vrtu porazgovaralo sa njim. Nakon što je uspeo da rasplače celu naciju zbog susreta sa sinom Željkom Kulićem, Marinković je u Rajskom vrtu otvorio dušu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković u Rajskom vrtu Zadruga 6

 

- Ja mislim da ovo neće ovako da me takne. Ja ću imati pristup Željku kad god hoću. Ne vidim nikakav problem. Ja imam svoj život, oni svoj, a Željko je ta spona koja mora da bude na gubitku i ne vidim ništa što će da stane na put. Plašim se da će biti raznih stvari - rekao je Marinković.

- Kako si se ti juče osećao - pitalo je Drvo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković u Rajskom vrtu Zadruga 6

 

- Prvo kad je Marija došla, otvorila vrata i rekla: "Možeš da dođeš", nema tu inata. Ništa, onda sam samo došao i rekao da ću da dođem za deset minuta. Osećao sam se kao da dolazim po dete kući, a ja dolazim s posla. Sve mi je bilo kao da se nikad nismo rastali. Miljana me je pitala: "Je l' porastao?", meni je isti, nije ništa specijalno. Meni se ništa nije promenio, ostao mi je taj lik. Bilo mi je super, kao da sam sa mojom Lenom izašao u parkić. Nisam ni gledao ko je tu sa strane, ali kao da smo bili sami, kao da već to doživljavam već mesecima. Kada je Ivana sve to ponovila i kada je ponovo pušten klip, tek mi je onda prava emocija izašla. Trudio sam se da ne zaplačem. Izbilo je to iz mene i gledam da sve to bude spontatno. Neću da opterećujem mozak da će biti tenzije. Ne bih voleo da se od ovoga pravi novi skandal i da to traje mesecima. Ta pomisao me užasava, neka drugi prave haose, ja nisam za to, mator sam - rekao je Ivan.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zivorad

19.11.2022 00:09

Prvi put cujem da dusa moze da se slomi? Ima i to.

Aja

19.11.2022 10:58

Meni je sve ovo strašno i mučno za gledati. Emocije, upoznavanje...??? Osim Marije i njenih emocija i odgoja deteta, sve ostalo mi deluje hladnokrvno i kao uvežbano igranje sa detetom . Ja snažnije zagrlim i poljubim sestrino dete i treperim od radosti kad ono mene zagrli ili .kaže , tetka kad ćeš mi doći nego što je to pokazao otac malog Željka. Sam čin upoznavanja i igre sa detetom se trebao desiti bez kamera, to je intima 2 porodice koje se vređaju 4 godine i susret oca i deteta koji se ne poznaju.. Tu nema mesta za publiku, reflektore, teatralnost, obećanja ili hvalospeve samom sebi. Dete im (kad poraste i sve ovo vidi) neće biri nimalo sretno i zahvalno na ovom "spektsklu" koji se odigrao pred kamerama. Shvatam donekle Mariju ( njena rečenica da nešto ne može reći baš uznemirava ), ona je žrtva svoje kćeri i njenih partnera, ona je jedini oslonac dečaka, ona pokušava tog dečaka približiti ocu , ona nema drugog načina nego u rialitiju (nažalost).Shvatam ja euforiju kao i dobru nameru voditelja ali, nije ovo trebalo da se desi pred kamerama i da sada mnogi plaču i hvale viđeni čin a mnogi pričaju da je sve ovo lakrdija i šou pa žale dete što su mu roditelji priredili uz sve ostalo što je bilo, sad i ovo. Volela bih da ja grešim, volela bih da Marija poživi još dugo , dugo i da odgoji ovo dete.