DRAGANA MITAR BEZ ŠMINKE: Pojavio se snimak koji je šokirao sve, starleta ne liči na sebe, pitaju se svi KO JE OSOBA? (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar bez trunke šminke ne liči na sebe!

DRAGANA MITAR BEZ ŠMINKE: Pojavio se snimak koji je šokirao sve, starleta ne liči na sebe, pitaju se svi KO JE OSOBA? (FOTO)

Foto: ST/P.Divac

Bivša učesnica "ZadrugeDragana Mitar nedavno se podvrgla sedmoj operaciji nosa, a sada je objavljen video na kojem nema trunku šminke. 

Poznato je da je Dragana uradila brojne intervencije na licu, zbog čega je mnogi nisu prepoznali na prvi pogled.

 

Dragana je ovom šok transformacijom sve ostavila bez teksta, a mnogi su komentarisali njenu preteranost u operacijama, te da je od prirodno lepe devojke postala voštana figura.

Ispod snimka nizali su brojni komentari na račun njene transformacije."O čemu se ovde radi?", "Ko je ovo? Ona devojka, nemoguće!", ali bilo je i onih koji su branili Draganu te naveli da svako može da radi šta poželi.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar

 

Podsetimo, Dragana je u jednoj privatnoj klinici u Beogradu operisala nos i za to platila čak 11.000 evra. Ona je istakla da je mogla da ostane bez nosa, kao i da je bila u depresiji zbog svega što je prošla nakon brojnih neuspešnih operacija. Inače, operacija nosa nije sve što je ove godine Dragana uradila na sebi. Pre nekoliko meseci "ponovila se" novim grudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki Kupinovo

18.11.2022 23:45

Jebala vas ona, čime ona zaslužuje pažnju nego što se kurvala sa oženjenim čovekom pred kamerama.

Mirko

19.11.2022 12:07

@Miki Kupinovo - Sve naopako. Qrve u svim novinama imaju prednost nad ostalim poštenim ženama.