SUPRUGA IVANA MARINKOVIĆ PRENELA TAJNU PORUKU PREKO VODITELJA! Besna zbog jedne stvari: "Prenesi mu da ga se odričem" (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.11.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić ne podnosi što Ivan ne poštuje njen trud

SUPRUGA IVANA MARINKOVIĆ PRENELA TAJNU PORUKU PREKO VODITELJA! Besna zbog jedne stvari: "Prenesi mu da ga se odričem" (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Ivan i Jelena

Jelena Ilić, nevenčana supruga Ivana Marinkovića, oglasila se putem njegovog zvaničnog Instagram naloga, koji ona sama vodi dok je on u "Zadruzi 6", i poslala mu poruku, u želji da mu je prenese voditelj Milan Milošević pri prvom sledećem odlasku u Šimanovce.

Naime, Ilićeva, uz podršku Ivanove fan grupe sa društvenih mreža, šalje Ivanu sve što mu je potrebno za boravak na imanju u Šimanovcima, a, između ostalog, i odeću, koju on, po svemu sudeći, ne nosi, a sada se naljutila. 

Republika

Foto: Tv Red/printscreen

Jelena Ilić, Red TV

- Zamolila bih Milana Miloševića da prenese mom mužu da počne da se presvlači jer mu je orman pun. Inače ga se odričem kao i čitava grupa Šmekeri - poručila je Jelena.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Jelena Ilić, Instagram story

Podsetimo, Ivan i Jelena upoznali su se tokom trajanja rijaliti programa "Parovi" i već četiri godine su u skladnoj vezi, a ona mu je velika podrška dok se rijaliti igrač bori za što bolji plasman u aktuelnoj sezoni "Zadruge". 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading