Jelena Ilić pokazala šta radi dok je Ivan u Zadruzi: Marinkovićeva verenica se skinula, muškarcima pale vilice zbog ovog VRELOG IZDANJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.10.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić pokazala je izvajano telo u teretani!

Jelena Ilić pokazala šta radi dok je Ivan u Zadruzi: Marinkovićeva verenica se skinula, muškarcima pale vilice zbog ovog VRELOG IZDANJA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dok je Ivan Marinković u rijalitiju ,,Zadruga 6" i bori se za uspeh i prvo mesto, mnogi se pitaju šta je sa njegovom voljenom partnerkom Jelenom Ilić. Naime, Jelena je ostala napolju i čeka Ivana da joj se vrati, a za to vreme se prepustila sebi i odlučna je da ga sačeka u tip top formi. 

Ona je na Instagramu sada objavila snimak iz teretane, a tom prilikom je pokazala zategnuto telo kao praćka. Komentari su se nizali da je za Jelenu vreme stalo i da ne stari ni dan. 

 

Ilićeva je godinama unazad vredno posećivala teretane, gde je negativnu energiju pretvarala u znoj, što je sada i dokazala, jer je pratiocima pokazala kako izgleda njeno izvajano telo. 

Podsetimo, Jovana Ljubisavljević nedavno je popričala sa Jelenom o Ivanovom učešću u emisiji ,,Jovana sa porodicama zadrugara", te je tom prilikom istakla sledeće:

 

 

Pretpostavljam da će Miljana ući u rijaliti, kao i svake sezone. Ne strepim od njenog ulaska niti se plašim. Miljana nije jaka psihički, zato se tako i ponaša. I tako je na prvu skočila na Ivana kad je ušla kao gost. Ja bih na njenom mestu pokazala neko dostojanstvo. Ponela bih se malo drugačije... Ipak, ona je ona, a ja sam ja - istakla je Jelena, a potom dodala da je pre ponosna na Ivana, jer je uspeo da pokaže svoje pravo lice. 

- Ivan je ove godine pokazao pravi karakter, ja ću biti srećna ako on nastavi ovako da se ponaša, jer mu ide. Nema ispade, ostao je dosledan sebi, a svi znamo da je on jedan od jačih rijaliti igrača, zbog čega su možda mnogi i ljubormoni, pa pokušavaju da ga isprovociraju, ali im ne ide. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roko Prč

24.10.2022 09:30

Evo baš tražim vilicu, dragi Bože gde je??????