ZVEZDAN SMUVAO MALOLETNICU U ZADRUZI? Pojavio se snimak, imaju TAJNI DOGOVOR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.11.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić uhvaćen je sa maloletnom zadrugarkom Valentinom Stanković!

ZVEZDAN SMUVAO MALOLETNICU U ZADRUZI? Pojavio se snimak, imaju TAJNI DOGOVOR! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju ,,Zadruga 6" odvijaju se prave ljubavne drame počevši od Maje Marinković i Bilala Brajlovića, preko ljubavnog trougla Miljane Kulić, Nenada Macanovića Bebica i Lazara Čolića Zole.

Međutim, mnogima je promakao odnos mlaloletne Valentine Stanković i Zvezdana Slavnića, koji i te kako privlači pažnju fanovima Aleksandre Nikolić. Poznato je da se spekulisalo da između Nikolićeva i Slavnića postoji nešto više od prijateljstva, a sada je objavljen snimak prisnog druženja ovog opakog momka sa maloletnom Valentinom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić grli Valentinu Stanković

 

Valentina svako malo trči Zvezdanu u zagrljaj, pokušavajući da pridobije njegovu pažnju. Čak su u jednom trenutku pričali i o zajedničkom pranju veša, pa su u prostoriji za rehabilitaciju provodili vreme zajedno.

 

 

Da li je u pitanju samo druženje ili među njima postoji nešto više, ostaje nam da saznamo, ali definitivno da ni Valentina, ni Zvezdan nisu imuni na odnos koji za sada imaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
stefi

11.11.2022 15:41

E super da više ne povezuju Killera sa Alex iako ona nije davala povoda on je upadao u kadar gdje je Alex da bude ko bitan