ISTINA O BEBICI JE BLAMANTNA: Hvalio se da ima VOZNI PARK, da je bogat kao zemlja naftom, a OVO je pravo zanimanje Miljaninog dečka!

Autor:

Zadruga

10.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica hvalio se mnogim delatnostima, a istina je sada otkrivena!

ISTINA O BEBICI JE BLAMANTNA: Hvalio se da ima VOZNI PARK, da je bogat kao zemlja naftom, a OVO je pravo zanimanje Miljaninog dečka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti učesnik Nenad Macanović poznatiji kao Bebica od trenutka kada je kročio na velelepno imanje u Šimanovcima intrigira javnost svojim rečima i delima, kako u odnosu sa Miljanom Kulić, tako i privatnim životom.

Tokom "Zadruge 5" i ove šeste sezone rijalitija, Bebica je mnogo puta bio na meti komentara i osuda, kako zadrugara, tako i gledalaca, zbog njegovog odnosa sa Miljanom Kulić, njenom majkom Marijom Kulić, ali i zbog stvari koje izgovara.

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Marija Kulić i Miljana Kulić

 

Naime, on se po samom ulasku u petu sezonu pohvalio kako ima firmu, "vozni park" automobila, ali i još mnogo toga pored svega. Kulićeva je u nekoliko navrata otkrila da je veći deo toga samo laž. Takođe, protezale su se priče o kupovini autobusa, ali i toga da se bavi klima uređajima.

Ovim povodom, portal Pink.rs došao je u posed fotografije na kojoj se nalazi baš Nenad i to na svom radnom mestu.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić i Bebica

 

On je na fotografjii u odelu, sa šlemom na glavi u jednom luksuznom prestoničkom naselju, razgovara sa nekim preko mobilnog telefona, ali se moglo videti da je ipak istina da radi sa klimama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading