MARIJA JE SA BEBICOM U VEZI: Filip Car izneo šok tvrdnje, opleo po Kulićki: "Javna je tajna da joj se svideo i Zola"

Autor:

Zadruga

31.10.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car tvrdio da je izneo podatke koji su javna tajna

MARIJA JE SA BEBICOM U VEZI: Filip Car izneo šok tvrdnje, opleo po Kulićki: "Javna je tajna da joj se svideo i Zola"

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Filip Car uzvratio je Mariji Kulić na prozivke na račun njegovog ljubavnog života i izneo tvrdnje, kojima je šokirao mnoge.

Naine, Car je komentarisao odnos Miljane Kulić, Nenada Macanović Bebice i Lazara Čolića Zole, nakon čega se oglasila i Marija, koja je žestoko potkačila Cara.

Naime, Marija je istakla da Filipa žene varaju, a da dozvoljava sebi da nešto priča o Bebici, na šta joj je on odgovorio šokantnim tvrdnjama.

Republika

Foto: Republika

Filip Car u "Minskom polju"

- Ta baba je smešna. Njene priče su mi jače i od Kristijanovih… Da li ta žena vidi šta je uradila od rođenog deteta? Unovčila je bolest svog deteta da bi stvorila sopstvenu egzistenciju, do juče su joj se detetu borili za život, a već danas joj jašu ćerku kako stignu... Da je nije onako jadnu gurnula u šoubiznis još bi poljski WC imali… Nikome ja nisam pretio, neka slobodno izbaci snimke i poruke gde ja to pretim! Miljana je plakala da su joj kamatari za vratom, da platim njen račun i da joj dam 700 evra da ode detetu. A Marija je sudelovala u prevari i rekla mi na telefon: ''Daj joj, ja ću ti dati! Nisam nikad bio materijalista, ja za to neću pristati, oni se neće obogatiti, ja to ne bih nikad spomenuo da Miljana prva nije i lani i ove godine! - poručio je Car i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

- Mariji neko opasno drma kavez, pa se Pamela Kulić Anderson mnogo uz****la… Znate šta je najveći problem? Ona je u tajnoj vezi sa Bebicom… Bebica je opr**uje u slobodno vreme. Kad god nema Miljane, on se na nju popne. I onda ne znaju šta rade. Mariji se i Zola svideo. To je javna tajna. Najveće kontroverze, prevare, blud, nemoral, nečast u Srbiji i Nišu dolazi od te porodice, a začetnik svega je gospođa Kulić - kaže Filip i dodaje:

- Ma oni su totalno ispričana priča, svi zajedno, izbledeli su, zato se i kače na mene, samo preko mene sve te budaletine iz rijalitija mogu biti zanimljive. Da li ste primetili da ja nikad prvi nisam nikoga spomenuo? Oni svi prvi pričaju o meni, a ja ih čak ni ne oderem jako, jer kad bih rekao sve kako je i šta sve znam o tim ljudima koji mene provlače, ne bi se više mogli zabavljati. Očekujem što pre Marijin ulazak i s**s sa Bebicom javno, vreme je da učine nešto konkretno, dosta nam je njihovih prozirnih priča… Konkretno, gospođo Ku**ić, konkretno - završava Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading