BIO SAM SA STANIJOM! Kristijan Golubović konačno otkrio tajnu iz Farme!

Autor:

Zadruga

27.10.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović progovorio o Staniji Dobrojević.

BIO SAM SA STANIJOM! Kristijan Golubović konačno otkrio tajnu iz Farme!

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Kristijan Golubović, nedavno je izbačen iz rijalitija ''Zadruga'' zbog nasilnog ponašanja prema Urošu Ćertiću zbog čega je i privođen. Golubovović je ostavio traga u svakom rijalitiju u kom je bio, a godinama unazad se spekuliše o njegovom odnosu sa Stanijom Dobrojević sa kojom je bio učesnik šeste sezone rijalitija ''Farma''.

Republika

Foto: N. Pančić

Kristijan Golubović

On je se sada za Srbiju Danas dotakao odnosa sa Stanijom, a pretoga je prokomentarisao svoju verenicu Kristinu Spalević sa kojom je prevario suprugu Ivanu i to javno u rijalitiju.

- Da nisam zavoleo Kristinu Spalević, ja ne bih ni bio sa njom, ali evo kažem vam, da sam znao neke stvari koje sam saznao kada sam izašao, ne bih bio sa njom, ali gotovo sada. Ne može srce da bira kada se već zaljubilo - rekao je Kristijan i nastavio:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević u Farmi

- Ja sam bio i sa Stanijom i sa balerinom i sa ovom i sa onom, ali videli ste šta je to bilo - hoklica, malo zezanje, drugovanje, smeh, šou biznis, bilo je malo tu povuci-potegni, ali nijedan gram emocija - rekao je Kristijan.  Golubović se nedavno našao u centru pažnje medija i jer je izjavio da je bio intiman i sa pevačicom Gocom Tržan, što je ona oštro demantovala, a on joj poručio da može "slobodno da ga tuži", a on će "dovesti svedoke".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovana

02.11.2022 08:01

Kristijane, Kristijane, zar ne znaš za advokatsku "krilaticu": ako je do svedoka, krava je naša!