OVO JE PRVA ŽENA MARKA BULATA: 13 godina su živeli u srećnom braku, najveća želja im se nije ostvarila i sve se srušilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bulat se pre Marije ženio i bio u dugom braku sa Majom.

OVO JE PRVA ŽENA MARKA BULATA: 13 godina su živeli u srećnom braku, najveća želja im se nije ostvarila i sve se srušilo! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Bulat i njegova supruga Marija Bulat našli su se u centru zbivanja nakon što ju je pevač prijavio za fizičko zlostavljanje i nasilje u porodici. Iako je Marija za medije govorila da Marko radi sve to „jer želi da je povredi i da je ostavi“, on je i pored njenih optužbi i uvreda, u gostovanju kod Jovane Jeremić, stao na Marijinu stranu rekavši da nije istina da ju je uhvatio da konzumira narkotike, već da je po sredi bilo nešto drugo.

- Nije istina da je do svađe došlo jer sam je zatekao kako konzumira kokain, već zato što na vreme nisam legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ona ima, nisam uspeo adekvatno da je umirim, pomognem i uspavam i nastao je haos. Ona je taj dan saznala da ima još jedno oboljenje, vaskulitis, da joj propadaju krvni sudovi, organizam joj je kao da ima 70 godina. Ja ne znam da li sam trebao da prijavim te povrede jer je to uradila u toj muci, a ja sam u tom afektu kada mi je sve to uradila prijavio.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko i Marija Bulat

Međutim, Marko je pre Marije, bio u dugoj vezi, a potom i braku sa drugom ženom, Majom. Zabavljali su se 18 godina, a od toga su 13 proveli u braku.

Kada su se razveli, Bulat je neretko isticao da je voli i dalje i da mu nedostaje.

- Zaljubljen sam i dalje u istu osobu, na žalost. Postoje stvari na koje čovek ne može da utiče, tako da teško da će na emotivnom planu biti skoro nešto novo kod mene. Mislim da je razvod sada i papirološki završen, a mi nismo odavno zajedno - rekao je tada Marko, koji je Maju upoznao kada je ona imala 16, a on 20 godina.

- Imala sam 16 godina kada su me roditelji prvi put odveli u noćni izlazak na splav Lukas. Bila je racija, moj otac se našalio kako će policajcima reći da me ne poznaju jer sam maloletna, a tada je dvadesetogodišnji Marko izjavio kako će on garantovati za mene. Oduševio me je i potpuno oborio s nogu tom rečenicom. Dve nedelje kasnije nabavila sam njegov broj i pozvala ga da dođe kod mene kući - ispričala je jednom prilikom Maja u zajedničkom intervjuu za „Glossy“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip (@podvarak26)

 

Međutim, nisu imali sreće da se ostvare kao roditelji.

- Nije nam se dalo. Kada smo nakon određenog perioda shvatili da Maja ipak ne ostaje u drugom stanju, krenuli smo na pretrage. Išli smo čak i na vantelesne oplodnje koje nisu bile uspešne, ali uprkos svemu siguran sam da će sve biti u redu - rekao je tada on.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Bulat o prvoj supruzi Maji

- Svi rezultati govorili su u prilog tome da je i kod Marka sve u redu. Odlučili smo da ne gubimo vreme i 2006. godine podvrgli smo se vantelesnoj oplodnji, međutim, sve se neuspešno završilo. Drugu smo pokušali šest meseci kasnije i zamrzli preostale oplođene jajne ćelije, ali i ona je propala - rekla je Maja tada, koja je tvrdila da ne odustaje od borbe za potomstvo. Ipak, godinu dana kasnije su se razveli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading