NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA POZNATIH PEVAČA! Napustili Srbiju pre više decenija, a onda se vratili i postali glavna tema javnosti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika u posedu fotografije poznatih pevača iz detinjstva.

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA POZNATIH PEVAČA! Napustili Srbiju pre više decenija, a onda se vratili i postali glavna tema javnosti! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nikad viđena fotografija braće Bojanić

Sinovi pevača Miloša Bojanića, Mikica Bojanić i Bane Bojanić su pre više od 20 godina krenuli očevim stopama, te uspešno gradili muzičke karijere, a njihovi hitovi se i dan danas pevaju po klubovima i kafanama.

Republika

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

Ipak, davnih dana su odlučili da svoje živote nastave daleko od Srbije, Mikica na Floridi, a Bane u Detroidu. Obojica su srećno oženjeni i imaju po troje dece. Međutim, mnoge su iznenadili kada su se vratili u Srbiju, s obzirom na to da su razvili svoje biznise i nije bilo naznaka da će se vraćati.

Portal Republika je sada došla u posed fotografije stare nekoliko decenija na kojoj su Mikica i Bojan kao deca, a da su bili bliski oduvek svedoči upravo ova fotografija na kojoj se njih dvojica drže za ruke.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mikica i Bane Bojanić kao deca

Podsetimo, šok je usledio kada se Mikica Bojanić pojavio u Beloj kući u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', te su se mnogi pitali da li će proći kao otac Miloš koji, iako je bio jedan od najomraženijih u rijalitiju ''Farma'' uspeo je da pobedi, a pred ulazak je Mikica otkrio šta mu je otac rekao pred ulazak.

- Nisam nikad u tom nekom formatu ovo je novi izazov za mene, desilo se pet, šest dana je bilo kao šala i na kraju sam se dogovorio sa produkcijom. Tata me nije savetovao, čak i da sam unutra, ne bi mogao da mi pomogne, rekao mi je da se držim gde jesam! - rekao je Bojanić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading