OD MENE SE KRIJE SVAKA INFORMACIJA O ALEKS: Dejan progovorio o zdravstvenom stanju svoje drage, pa otkrio da li ulazi u rijaliti!

Autor:

Zadruga

19.10.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević tvrdi da ne može da se čuje sa Aleks, ali ni da je poseti

OD MENE SE KRIJE SVAKA INFORMACIJA O ALEKS: Dejan progovorio o zdravstvenom stanju svoje drage, pa otkrio da li ulazi u rijaliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica aktuelne sezone rijaliti programa "Zadruga" Aleksandra Nikolić privremeno je napustila velelepno imanje u Šimanovcima, gde je neko vreme trpela ogromne bolove u grudima zbog implanta koji su zastareli.

Međutim, njen dečko, pobednik pete sezone "Zadruge 5", Dejan Dragojević, umesto da poseduje informacije o zdravstvenom stanju svoje drage, on tvrdi da mu ništa nije javljeno.

Republika

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official, Prochitaj

Dejan Dragojević u emisiji "Narod pita"

- Aleksandra i ja se nismo čuli, od mene se krije svaka informacija o njenom trenutnom stanju - počinje Dejan za Alo, i dodaje:

- Ne mogu da je zovem telefonom, posete su zabranjene, ne znam koliko će dana ostati u bolnici. Sve što sam saznao, saznao sam od produkcije, a to je da je operacija završena, da se probudila iz anestezije i da je doktor zadovoljan kako je sve prošlo. Čuo sam se sa njenom majkom Slovenkom, ali ni ona ne zna više detalja.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić plače zbog bolova u grudima

Dejan je otkrio i kada se Aleksandra vraća u šou, ali naglasio da uprkos novonastaloj situaciji on ne planira da se useli u „belu kuću“.

- Aleksandri su izvađeni stari silikoni koji su se izlizali i počeli da smetaju njenom tkivu, nisu sasvim pukli koliko sam shvatio. Narednih 10 do 15 dana ona će imati previjanja u bolnici. Nakon toga će se vratiti u Zadrugu na dalji oporavak, ali ja neću ući u rijaliti - rekao je Dejan na kraju razgovora.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bumbar

19.10.2022 14:22

Bravo pametni Dejane ne ulazi! Sačuvaj sebe pozdrav od babe