Dragojević na aparatima, Slavnić priznao emocije prema Nikolićki:! Sa Aleks bi prevario ženu: Uzbuđuju me njene velike s*se!

Autor:

Zadruga

07.10.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan nije mogao da se obuzda, te je Dejanovu devojku, dok je prolazila pored njega u spavaćoj sobi, prvo odmerio od glave do pete, a potom joj u prolazu podigao dres, ispod kog nije imala ništa.

Dragojević na aparatima, Slavnić priznao emocije prema Nikolićki:! Sa Aleks bi prevario ženu: Uzbuđuju me njene velike s*se!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić, koji ima nevenčanu suprugu, šokirao je sve kada je priznao da je lud za Aleksandrom Nikolić, devojkom Dejana Dragojevića, te da mu se Maja Marinković uopšte ne sviđa.


Naime, ovonedeljni vođa Zorica Marković stavila je u izolaciju Maju i Zvezdana, te su svi očekivali da će između njih dvoje biti nešto, ali se desilo baš suprotno. Maja ne izlazi iz kreveta Marka Markovića, Stanijinog bivšeg, dok je, na iznenađenje svih, Slavnić bacio oko na Aleksandru.

Foto: Youtube printscreen

Dejan i Aleks

 

- Aleksandra je drčnija, ali normalnija, poput moje supruge, mnogo su karakterno slične. Jedino me ona radi ovde, ove druge plastik-fantastik ništa - rekao je Slavnić u poverenju Miljanu Vračeviću u spavaćj sobi te dodao:


- Pre neki dan pričam nešto s njom, zezemo se i ja je zagrlim i podignem joj majicu, kad ispod neme ni brus. Uzbuđuje me čim mi priđe, ali se kontrolišem maksimalno.
Inače, dok su sedeli, u prostoriju je ušla Aleksandra i prošla pored Slavnića. Zvezdan nije mogao da se obuzda, te ju je pošteno odmerio od glave do pete, a potom joj u prolazu ponovo podigao dres, ispod kojeg u tom momentu nije imala ništa. Aleksandra mu nije skrenula pažnju za ponašanje, samo je klimnula glavom, te se nasmejala i tako mu stavila do znanja da je svesna njegovog postupka. Po svemu sudeći, kako su oboje zauzeti, a varnice se već osećaju u vazduhu, biće interesantno gledati kako će se razvijati njihov odnos.


Miljana ponovo u bolnici


Tek što je nedavno izašla iz bolnice, Miljana Kulić viđena je opet ispred Kliničkog centra. Naime, bivša zadrugarka nije ispuštala cigarete iz jedne ruke, što su joj izričito branili dok je ležala u bolnici, dok drugom držala dečka Nenada Marinkovića Bebicu, koji je prati u stopu.

Ako je suditi po paparaco kadrovima, Kulićeva je izgubila desetak kilograma, dok je, za razliku od svoje lepše polovine, Macanović vratio višak kilograma iako se tokom "Zadruge 5" praktično istopio.

 

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Miljana Kulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
rade

07.10.2022 06:17

yveydan i aleks su samo ortaci i to se vidi poyitive

Milan

11.10.2022 07:47

Vidi se iz aviona da jezaljubljena u Zvedana, jer nju žestoki momci privlače... Dejan joj prolazna stanica, zato Deki teraj to od sebe što pre... ona nije za miran porodični život. Ona voli avanture, klubove i da je uvek u cenru pažnje. Zato Deki nađi neku normalnu devojku koja ce iskreno da te voli i poštuje. Pozz.