MARIJANU JE ZADESILA SUDBINA MATEJA PERIŠA! Sestra nestale Hrvatice u POTRESNOJ ispovesti iznela niz JEZIVIH DETALJA

Autor:

Zadruga

11.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se mnogi nadali da će ova priča imati pozitivan ishod, prema rečima zadrugarke, njena sestra je izvršila samoubistvo, skočivši s mosta.

MARIJANU JE ZADESILA SUDBINA MATEJA PERIŠA! Sestra nestale Hrvatice u POTRESNOJ ispovesti iznela niz JEZIVIH DETALJA

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nova učesnica "Zadruge" Maja Kovačević otvorila je dušu i ispričala potresnu priču o nestanku sestre Marijane Seifert, o kojoj već pola godine bruji region.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Iako su se mnogi nadali da će ova priča imati pozitivan ishod, prema rečima zadrugarke, njena sestra je izvršila samoubistvo, skočivši s mosta, a ona je ubeđena da joj je telo negde zaglavljeno u vodi poput tragično preminulog Mateja Periša, koji je pod nesrećnim okolnostima stradao u Beogradu. 


- Porodica je bila očajna, moji su vernici, ne zanimaju ih čarobnjaci ni vilenjaci, ali je otac iz očaja potražio pomoć čoveka koji mnogo zna, u nadi da može da vidi, rekao nam je neke stvari koje samo porodica zna, to nam je davalo sigurnost da zna šta se desilo. Rekao nam je da Marijani niko ništa nije uradio, da se ona sama ubila, skočila s mosta. Rekao je i lokaciju i da treba ići 20 kilometra nizvodno jer je telo za nešto zapelo i do sada je već u raspadnutom stanju - s knedlom u grlu je pričala Maja, a voditelj ju je podsetio na sličnost sa Matejom Perišem, čije telo je izbacila voda nakon pet meseci:


- Poznavala sam Mateja Periša, bili smo prijatelji na Fejsbuku, nisam ni pomislila da bi mogla da je snađe njegova sudbina. Marijana je nestala posle katoličkog Uskrsa. Prisustvovala je porodičnom ručku, gde su bili svi, a onda otišla na rođendan kod prijateljice. Po povratku kući, pošto je bila u svađi sa mužem, verovatno je došlo do neslaganja i posle joj se gubi svaki trag, nikog nije nazvala, a inače imamo grupu s prijateljicama gde pišemo sve, zato sam sigurna.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Kovačevićka je ispričala i da su Marijanina deca kod svojih očeva, a mlađa ćerkica misli da joj je mama na putovanju.


- Ona sada misli da mama ima drugu boju kose, da je neki tajni agent i da putuje po svetu - rekla je Maja kroz suze, nakon čega je nastao muk u Beloj kući, a ona je dodala da ni njenom zetu nije lako jer ga svi krive za Marijaninu smrt:


- Njih dvoje su imali problema. Kad se udala, brzo je zatrudnela, a kad se porodila, upala je u postporođajnu depresiju. Imali su i finansijske probleme, morala je da radi slabo plaćen posao iako je imala ponude da bude i voditeljka, ona nije imala snage da se ponovo suočava sa svim tim što prati život javne ličnosti.

 

Foto: printscreen

 

 

Inače, Marijanin i Majin otac Ivo Kovačević negirao je da porodica zna da je njegova starija ćerka mrtva, te naglasio da ne zna zašto mlađa tako priča u javnosti kada istraga još traje. On je istakao da mu uopšte nije drago što je u celoj situaciji Maja otišla u rijaliti, pa uputio apel svima koji znaju nešto o Marijaninom nestanku da prijave nadležnim organima.


Podsećamo, prema zvaničnim informacijama, Marijana je nestala 27. aprila 2022. Njen mobilni telefon i dokumenta su pronašli prolaznici kod mosta Mladosti u Zagrebu, pa se pretpostavlja da je skočila u vodu, a lične stvari ostavila za sobom.

 

NIKAD SE NIJE OPORAVILA OD OSUDE ZBOG PRELJUBE

 

Maja je otkrila i to da se Marijana nikad nije oporavila od osude javnosti posle javne preljube koju je prva napravila u rijalitiju.

 

Foto: Youtube.com printscreen

 

 

Kako tvrdi, nemilosrdni komentari, čak i na dan nestanka, i sajber nasilje kroz koje je prolazila učinili su da se, između ostalog, oda i alkoholu.


- Moja sestra otkako je izašla iz tog rijalitija ("Veliki brat", prim. aut.) nije joj bilo dobro. Komentari javnosti i drugih ljudi su bili nemilosrdni, ne može svako to da podnese. Ona je učinila prvu javnu preljubu s čovekom kog je volela vanserijski i udala se za njega (Nikola Nemešević Nemeš, prim. aut.). Zbog te osude javnosti nikad se nije oporavila. Išla je kod psihijatra, bila je na terapijama. Bilo je uvek sram. To je bila jedna najtužnija pobeda od svih. Prošla je kroz pakao pakla! Odala se i alkoholu, pa je išla na lečenje od alkohola. Prošla je sve moguće faze nereda, haosa psihe. To su bili periodi kada je govorila da je dobro, ali nije bila dobro. Ona je primer šta sajber nasilje može napraviti ljudima. I na dan nestanka bilo je poruka koje su glasile: "Kurvetina je otišla ponovo da se je*e."

 

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Podsećamo, Marijana je bila prva koja je javno prevarila muža u rijalitiju "Veliki brat" s Nikolom Nemeševićem Nemešom, za kog se kasnije udala, ali joj je taj brak bio kratkog daha. Posle njega još jednom je uplovila u bračne vode i rodila ćerku.

S prvim suprugom, s kojim ima sina, navodno je, uprkos skandalu, ostala u dobrim odnosima posle razvoda, koji je samo bio podstaknut njenom javnom prevarom jer im brak nije funkcionisao ni pre toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading