"Marijana je htela već par puta da se BACI SA ZGRADE": Drugarica otkrila kako je Kovačevićeva podnela nestanak sestre!

Autor:

Zadruga

11.10.2022

16:15 >> 16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Maje Kovačević otkrila do sada nepoznate detalje o nestaloj Marijane Seifert

"Marijana je htela već par puta da se BACI SA ZGRADE": Drugarica otkrila kako je Kovačevićeva podnela nestanak sestre!

Foto: printscreen/youtube.com

Ispovest  Maje Kovačević, učesnice šeste sezone rijaliti programa "Zadruga 6", o nestaloj sestri Marijani Seifert, za koju smatra da više nije među živima, rasplakala je Balkan.

Ona je prvi put pred kamerama otvorila dušu o nestanku sestre Marijane, nekadašnje rijaliti zvezde.

Maja je plakala dok je u "Zadruzi" govorila o razlozima zbog kojih misli da joj je sestra mrtva, iako telo nikada nije pronađeno, a njena drugarica Katarina govori koliko je Kovačevićka teško podnela porodičnu tragediju.

- Marijana od tada nije baš stabilno. Bila je dosta osetljiva nakon toga sa Nemešem, nikako se nije mogla izdići iz problema. Maja mi se poverila, Marijana je htela već par puta da se baci sa zgrade. Ovo je tragedija teška, ima malo dete... Maja je ovo jako teško podnela - priča Katarina za Pink.rs i otkriva da je u jednom trenutku i sama Maja pomišljala na najgore.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Kovačević

- Maja je pila antidepresive, pila je alkohol, teško joj je jako bilo... Izgubiti sestru, zamislite kakav je to osećaj, ja to ne bih preživela. Ja ne znam kako se ona sada može smejati, divim joj se kao osobi, zaista. Maja je takođe bila na rubu... Da ne pričam čega, razmišljala je i ona da digne ruku na sebe. Od tog rijalitija, odnos tih sestara je bio poljuljan, svaka je bila na nekoj drugoj strani. Maja je srčana, ne može sakriti emocije, bilo je od besa, plača, suza, vrištanja i svega, dok se čovek ne pomiri sa tim. Rekla mi je da oseća da joj sestra više nije živa. Maja nije ni sad dobro, što se toga tiče, ali skriva. Potisnula je nekako, smeje se, ali vidi se ta tuga u njenim očima - priča Katarina.

Republika

Foto: printscreen youtube

Marijana Seifert

 

Podsetimo, Maja se sinoć u emisiji "Pretres nedelje" prisetila trenutka kada je prijavljen nestanak njene sestre Marijane.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading