Policija HITNO privela komšiju koji je zapalio kuću Mikija Đuričića: Određena KAZNA za ovo zlodelo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.10.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odradila svoj deo posla, pa je određena kazna za počiniona koji je pokušao da zapali kuću Mikija Đuričića.

Policija HITNO privela komšiju koji je zapalio kuću Mikija Đuričića: Određena KAZNA za ovo zlodelo! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić, republika

Zadrugar Miki Đuričić mogao je tokom vikenda da ostane bez porodične kuće u Kupinovu koju je njegov komšija Darko L. pokušao da zapali. Portal Republika našao se na licu mesta, gde smo zategli Mikijevog oca, koji je prokomentarisao šta se zapravo desilo. 

- Da li je bio na sitnoj drogi, otkud znam, ne smem ništa ni pričati. Kad ga vidiš, kao vanzemaljac. Ništa nije izgorelo, dole je malo planulo, tu je bio komšija Laza, sipao je tu ispo prozora. Malo je tu stiropor uhvatilo, nije šteta nikakva, nego sad živiš u strahu. Ja sam sad došao, od petka sam na poslu. Nikad u životu nismo imali problem sa njim, javi se on meni.

Podsetimo, majka počinitelja ovog krivičnog dela otkrila je da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos kada je sestri Darka L. psovao pokojnog oca. A kako se saznaje, poničiocu ovog zlodela dodeljena je kazna i to pritvora od 30 dana, piše Kurir. 

 

Kako je ranije medijima ispričala Mikijeva supruga Angelina, čovek iz komšiluka upao je na njihov posed s kanticom benzina u vreme kad nikoga nije bilo kod kuće i polio levu stranu fasade, a onda i zapalio. Kad je planula vatra, druge komšije su pritrčale da gase i sprečile veću štetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading