AKCIJA DO ZORE ISPOD POKRIVAČA: Maja i Marko se prepustili strastima: Više ne mogu da se obuzdaju, kamere zabeležile sve (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.10.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Marko Marković traže svaki trenutak kako bi razmenjivali nežnosti.

AKCIJA DO ZORE ISPOD POKRIVAČA: Maja i Marko se prepustili strastima: Više ne mogu da se obuzdaju, kamere zabeležile sve (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Maja Marinković i Marko Marković odnedavno otpočeli su romansu u rijaliti programu "Zadruga 6", a sinoć su razmenjivali strasne poljupce ispod pokrivača. 

U jednom trenutku kamere su zabeležile kako se Marko opušta i prepuša Maji koja ništa ne prepušta slučaju pa je vrelim dodirma prikovala Marka za krevet.

Inače, starleta Stanija Dobrojević je najavila da će se u februaru useliti u "Belu kuću", a sada je prvi put komentarisala vezu svoje drugarice i bivšeg dečka.

- On je taj koji je bio sa mnom tri godine u vezi i živeo sa mnom. Ako nekome išta treba da zamerim, to može da bude samo on, ne ona. Da mi je ona neka bliska drugarica iz privatnog života jako teško bih podnela tu izdaju. Ovo je ipak rijaliti, a mi nismo bliske prijateljice, videle smo se jednom za četiri godine, čule smo se par puta kad je imala teške trenutke. On je slobodan, ona je slobodna, tako je, kako je - priznala je Stanija, a potom dodala da ona, uprkos svemu, tako nešto nikada ne bi uradila - rekla je Stanija u emisiji "Minsko polje". 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Maja Marinković i Marko Marković

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading