Dalila i Luka uhvaćena u JAVNOSTI, kamere sve zabeležile: Pre RASKIDA Dragojevićka otkrila gde Nikolić živi, a OVAJ detalj je ključan! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.10.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević uhvaćena je samo nekoliko dana pre raskida sa Lukom Nikolićem!

Dalila i Luka uhvaćena u JAVNOSTI, kamere sve zabeležile: Pre RASKIDA Dragojevićka otkrila gde Nikolić živi, a OVAJ detalj je ključan! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Na snimanju emisije ,,Magazin in" uz Dalilu Dragojević sedeo je Darko Lazić, koja je u tom trenutku već uveliko bila sa njenim sad već bivšim dečkom Lukom Nikolićem

Dalila je krenula ispred automobila da se preobuva, a sa njom je krenuo i Marko Đedović, te su se zajedno vratili iz Šimanovaca do grada.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Dalila Dragojević bez šminke

 

Dalila se odvezla na Dedinja, ka adresi njenog dečka Luke Nikolića. Dragojevićka je noć provela kod Luke, a ujutru je nastavila sa svojom vožnjom dalje završavajući obaveze. Ono što je svima zapalo za oko, svakako je taj detalj da je između Dalile i Luke sve delovalo idilično, te da ništa nije ukazivalo da će doći do pucanja njihove veze. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Podsetimo, Dalila i Luka ru raskinuli, nakon čega se on oglasio na Instagram profilu i, kako su mediji preneli, Dragojevićku nazvao metlom, odnosno je uporedio sa ovim predmetom. Sa druges trane, Dalila nije časila časa, te se oglasila i poručila da je tačka stavljena na njihov odnos i da ne može doći do pomirenja za sada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading